Bookmarks

    Εν αναμονή της άφιξης του Σέρβου επιθετικού στην Καβάλα βρίσκονται οι «Αργοναύτες» προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και ο Α.Ο.Κ. να ολοκληρώσει με επιτυχία το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα αγωνίζεται την νέα περίοδο.

     

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Σέρβος επιθετικός ηλικίας 31 ετών επρόκειτο να φτάσει στην Καβάλα αργά σήμερα Κυριακή (10/8) το βράδυ και τη Δευτέρα (11/8) αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους ιθύνοντες τους Α.Ο.Κ. και ειδικότερα με τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη. Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή, με θητεία σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο οποίος σίγουρα Θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» της Καβάλας. Μάλιστα με την συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας αφού παίκτης του Α.Ο.Κ. θεωρείται και ο 27χρονος πρώην αμυντικός του Πιερικού Νίκος Ιορδανίδης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Καβάλας.

     

    Ρεπό και συνέχεια με διπλές προπονήσεις

     

    Σήμερα Κυριακή (10/8) ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και αύριο Δευτέρα (11/8)  θα συνεχιστεί η προετοιμασία με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Μάλιστα μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στις καθημερινές προπονήσεις και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γιάννη Ισπυρλίδη και των συνεργατών του, στην τεχνική ηγεσία, πέφτει σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι είναι θέμα χρόνου, πότε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Μοντέιρο Ζουνίνιο θα υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Α.Ο.Κ. και αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί, η γραφειοκρατική δουλειά που απαιτείται για την άδεια της έκδοσης παραμονής του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας. Από ‘κει και πέρα να τονιστεί ότι το απόγευμα της Τέταρτης (13/8) ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στο «Βερούλειο» κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας. Μία αναμέτρηση η οποία θα έχει προπονητικό χαρακτήρα για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη αφού είναι γνωστό ότι την Κυριακή 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ουσιαστικά το πρώτο δυνατό και σοβαρό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο να τονίσουμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του έναν μήνα περίπου πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

     

    3 Responses to “Εν αναμονή της άφιξης του 31oς ετών Σέρβου επιθετικού στην Καβάλα σήμερα Κυριακή (10/8) το βράδυ βρίσκονται οι «Αργοναύτες» για να κλείσει το ρόστερ του Α.Ο.Κ.”