Bookmarks

    Παίκτης του Α.Ο.Κ. θεωρείται ο έμπειρος μέσος, πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Καλαμαριάς Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης. Και αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.kavalagoal.gr ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (31/7) στην Καβάλα, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο.Κ. και ήδη ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των «Αργοναυτών».

     

    Να σημειώσουμε ότι γύρω στις 12 σήμερα Πέμπτη (31/7) ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και πραγματοποίησε συνάντηση τόσο με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη όσο και με τον Γενικό Αρχηγό Λάκη Χατζηαποστολίδη. Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ., απέκτησε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, τον πολύπειρο (ηλικίας 35 χρονών) αριστεροπόδαρο μέσο Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (ή Απόλλωνα 1926, όπως είναι το επίσημο όνομα της ομάδας), πετυχαίνοντας 2 γκολ. Ο Παρμαξίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1997 στην Καλαμαριά, όπου και αγωνίστηκε ως το 2006 (έχοντας παίξει και στην Super League). Μετά από 2 χρόνια στην Βέροια ο Παρμαξίδης επέστρεψε για μια σαιζόν στον Απόλλωνα, για να ξαναφύγει το 2009 και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Δόξας Δράμας και του Πυργετού. Το 2011 ο Παρμαξίδης επέστρεψε στην Καλαμαριά, από όπου και αποκτήθηκε από την Καβάλα.

     

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

     

    Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» με τις καθημερινές προπονήσεις να διεξάγονται στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη και του συνεργάτη του Γιώργου Γουνελά να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Να τονίσουμε ότι στις καθημερινές προπονήσεις έχουν ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ του Α.Ο.Κ., τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κώστας Διαμαντίδης και Κίμων Παπαδιώτης ενώ στην Καβάλα αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (4/8) και ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης προκειμένου να μπει και αυτός κανονικά στους ρυθμούς των προπονήσεων. Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε θα αποκτηθούν τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ενώ το μεγαλύτερο βάρος επικεντρώνεται για την απόκτηση, δυο ξένων παικτών, ενός μέσου και ενός επιθετικού παίκτη, μεγάλης εμβέλειας.

     

    Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας εισιτήρια

     

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι τα διαρκείας εισιτήρια του Α.Ο.Κ. ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τις τελευταίες ημέρες και τα μηνύματα τα οποία έρχονται από τη μέχρι τώρα ζήτηση είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά. Ήδη ένας μεγάλος αριθμός των διαρκείας έχουν διατεθεί και το γεγονός αυτό ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και γενικότερα της Διοικούσας Επιτροπής σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, στην παρούσα χρονική περίοδο.

    Comments are closed.