Bookmarks

    Την Τετάρτη (16/7), αναμένεται να γίνει η συγκρότηση της νέας Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα αναλάβει το μεγάλο βάρος για να τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα να τονίσουμε ότι σύσσωμη η «οικογένεια» των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. πριν από την έναρξη του τουρνουά που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα (14/7) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και εκεί για αρκετή ώρα αναπτύχθηκε μια συζήτηση επί της ουσίας για το πώς θα τρέξει ο Α.Ο.Κ., στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Εκεί ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια ενώ να τονίσουμε ότι από πλευράς της Διοίκησης του Συλλόγου ζητήθηκε από όλα τα μέλη, προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, για το ποιοι επιθυμούν να μπουν στη νέα Διοικούσα Επιτροπή και τι καθήκοντα μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Έτσι όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη (16/7) αναμένεται να συσταθεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή στον Α.Ο.Κ..

     

    9μελής θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή

    Μία Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα είναι 9μελής σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές. Στην Διοικούσα Επιτροπή που θα συγκροτηθεί θα συμμετέχουν με επικεφαλής κατά πάσα πιθανότητα τον Σίμο Ανθουλάκη και οι Λάκης Χατζηαποστολίδης, Μάκης Παπαδόπουλος, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Νίκος Καραγεωργίου ενδεχομένως, Παύλος Κούντουρας, Μωυσής Σπανίδης, Γιώργος Μαλλιαρός και ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Παναγιώτης Γιορμπαλίδης. Στη νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα τρέξει τον Α.Ο.Κ. τα δυο μέλη της θα προέρχονται από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα από τις βασικότερες προτεραιότητες είναι ο κάθε Παλαίμαχος να αναλάβει συγκεκριμένο πόστο προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προπονητής θα αναλάβει ο Στέλιος Κατρακυλάκης, γενικός αρχηγός ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, υπεύθυνος των αποδυτηρίων ο Γιώργος Μαλλιαρός και προπονητής τερματοφυλάκων ένας εκ των Κώστα Τσανάκαλη και Μωυσή Σπανίδη.

     

    Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι μετά την σύσταση της νέας Διοικούσας Επιτροπής, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας. Μία συνέντευξη τύπου η οποία θα γίνει το αργότερο μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε. Κατά τη διάρκειά της από πλευράς της νέας Διοικούσας Επιτροπής θα γίνει πλήρη αναφορά στους στόχους, τη φιλοσοφία αλλά και γενικότερα στη προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου να γίνει πράξη ο ένας και μοναδικός στόχος που εξαρχής έχουν θέσει οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.. Και αυτός είναι η επιστροφή της ομάδας στη Football League.

     

    Μεγάλο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία

     

    Από κει και πέρα και ενώ τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι θα συνεχιστεί με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς η προσέγγιση καβαλιωτών επαγγελματιών – επιχειρηματιών και απλών πολιτών προκειμένου να στηριχθεί η νέα προσπάθεια σε οικονομικό επίπεδο έτσι ώστε με την έναρξη της πρωτοβουλίας που ήδη ξεκίνησαν οι Παλαίμαχοι να δημιουργηθούν οι ιδανικότερες προϋποθέσεις κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση των «Αργοναυτών».

    3 Responses to “Την Τετάρτη (16/7) συγκροτείται σε σώμα από τους Παλαίμαχους η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”