Bookmarks

    Συστήθηκε σήμερα Τετάρτη (16/7) το βράδυ η νέα Διοικούσα Επιτροπή των Παλαιμάχων, με επικεφαλής τον Σίμο Ανθουλάκη η οποία θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος, για να τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που ήταν διάρκεια περίπου 3 ωρών και πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», έγινε και ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων, στο κάθε μέλος το οποίο είναι εντός της Διοικούσας Επιτροπής του καβαλιώτικου Συλλόγου.

     

    Πιο συγκεκριμένα συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή στον Α.Ο.Κ. με επικεφαλής τον Σίμο Ανθουλάκη, αποτελείται ακόμη από τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Μωυσή Σπανίδη, Λάκη Χατζηαποστολίδη (Γενικός Αρχηγός), Γιώργο Μαλλιαρό και Δήμο Γιαννακίδη (Έφοροι ποδοσφαιρικού τμήματος). Παράλληλα το οικονομικό μέρος αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Βασίλης Βακιρτζής μαζί με εκπρόσωπο των Παλαιμάχων , ενώ για τα διαρκείας και για τις διαφημιστικές πινακίδες αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Λουπέλης μαζί με εκπρόσωπο των Παλαιμάχων.

    6 Responses to “Συστήθηκε σήμερα Τετάρτη (16/7) το βράδυ η νέα Διοικούσα Επιτροπή των Παλαιμάχων για να τρέξει τον Α.Ο.Κ. με επικεφαλής τον Σίμο Ανθουλάκη”