Bookmarks

     

    Νέα ενίσχυση για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενόψει της νέας χρονιάς στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αυτό γιατί ολοκληρώθηκαν τέσσερις ακόμη μεταγραφές.  Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο αμυντικός Μωϋσής Τριανταφυλλίδης που ξεκίνησε από το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, έφυγε μικρός για τον Ιωνικό που τότε ήταν στη Super League και έπαιξε επίσης σε Εθνικό Πειραιά, Σαρωνικό, Απόλλων Αθηνών, Εθνικό Κατερίνης, Οδυσσέα Αναγέννησης, Μ.Α. Ηράκλειας Σερρών.

     

    Την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Καβάλας, πήγε στη και Ένωση Αποστόλου Παύλου και επιστρέφει ένα χρόνο μετά εντός συνόρων και δη στο Κοκκινόχωμα. Ήταν μέλος των μικτών ομάδων Ε.Π.Σ. Καβάλας και ήταν διεθνής με τις ομάδες παίδων και νέων.

    Με τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα αγωνίζεται επίσης, τη νέα χρονιά και ο 24χρονος επιθετικός Αλέξης Βλάχος. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ορφέα Ελευθερούπολης στην Δ’ Εθνική στα τελευταία χρόνια και από τον Ιανουάριο μετακόμισε στον Άρη Ακροποτάμου. Είχε προηγηθεί και η θητεία του στον Α.Ο. Καβάλας.

    Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Χρήστου Σαμανίδη που φέτος στέφθηκε πρωταθλητής στη League Ε.Π.Σ. Καβάλας με τη φανέλα του Κεραυνού Πέρνης. Πριν λίγους μήνες παρακολούθησε την σχολή προπονητών της ΕΠΟ απέκτησε και το πτυχίο Uefa C.

    Τέλος, στο ρόστερ του Βυζαντίου ανήκει και ο Γιάννης Ντόβας που αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του Πανθρακικού. Είναι 17 ετών (25/10/1997), αμυντικός και προερχόταν από την ΑΕ Καλαμπακίου.

    One Response to “Σε τέσσερις νέες μεταγραφές προχώρησε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”