Bookmarks

    «Σήκωσαν μανίκια» και γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι τους περιμένει πάρα πολύ δουλειά, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που ανέλαβαν για να τον τρέξουν στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δείχνουν αποφασισμένοι για να πετύχουν στον στόχο τους. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός πως από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβαν δράση, μετά την συμφωνία στην οποία προχώρησαν από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., έπιασαν δουλειά αφού γνωρίζουν ότι πολλά είναι τα μέτωπα τα οποία είναι ανοιχτά.

     

    Ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς

     

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σημερινός Α.Ο.Κ. χρειάζεται ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς και αυτό σημαίνει, από το σχηματισμό Διοικούσας Επιτροπής μέχρι και την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας αλλά και του έμψυχου δυναμικού της. Από κει και πέρα βασικό μέλημα της νέας Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα συσταθεί είναι το κάνει άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, στην φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά και στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, της Καβάλας, γενικότερα δε της ευρύτερης περιοχής του νομού μας.

     

    Σε συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής

     

    Να σημειωθεί ότι άμεσα αναμένεται να συγκροτηθεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα κλιθεί να τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η οποία θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος από τώρα μέχρι και την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη Διοικούσα Επιτροπή θα αποτελείται από εννέα (9) άτομα εκ των οποίων τα επτά (7) θα είναι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. και τα υπόλοιπα δύο (2) θα εκπροσωπούν τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα. Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής και ειδικότερα της 9μελής Διοικούσας Επιτροπής θα είναι σύμφωνα  με πληροφορίες που διέρρευσαν ο Σίμος Ανθουλάκης.

     

    Η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου

     

    Από και πέρα άμεσα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να γίνει η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας η οποία αποκλειστικά και μόνο θα αποτελείται από πρόσωπα – μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ.. Ακούγεται ότι νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Στέλιος Κατρακυλάκης ενώ προπονητής τερματοφυλάκων προορίζεται ο Μωυσής Σπανίδης και για τη θέση του γενικού αρχηγού ο Γιώργος Μαλλιαρός.

     

    Προέχει σίγουρα το οικονομικό

     

    Από κει και πέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα συσταθεί για να τρέξει τον Α.Ο.Κ., προέχει το οικονομικό θέμα. Δηλαδή να βρεθούν χρήματα και μάλιστα άμεσα, από διάφορες πηγές, κυρίως δε από προσεγγίσεις οι οποίες ξεκίνησαν να γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται με επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Καβάλας αλλά γενικότερα δε από τον υπόλοιπο Νομό. Οι προσεγγίσεις ξεκίνησαν από συγκεκριμένη ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και μέχρι τώρα τα μηνύματα τα οποία έρχονται είναι πέρα για πέρα θετικά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα συσταθεί θα πρέπει να έχει ως βασικό της «όπλο» ένα σεβαστό χρηματικό ποσό προκειμένου να κινηθεί όσο πιο ευέλικτα γίνεται προς όφελος της ομάδας. Κυρίως σε θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης, όπου σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει μείνει αρκετά πίσω.

     

    Θα πρέπει να στηριχθεί πολύ η προσπάθεια

     

    Βέβαια από τώρα κιόλας η προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει θα πρέπει να στηριχθεί είτε από τους απλούς καβαλιώτες φιλάθλους είτε από τους επαγγελματίες αλλά και επιχειρηματίες γιατί οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι οι οποίοι, στα δύσκολα και ενώ πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν γυρίσει τη πλάτη στον Α.Ο.Κ. «έβαλαν τα στήθη τους μπροστά», προκειμένου να κρατήσουν όρθια την ομάδα.

     

    Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού

     

    Μέσα στους βασικούς στόχους αναμφισβήτητα είναι ο «εμπλουτισμός» και η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθούν έμπειροι ποδοσφαιριστές είτε από τη Football League είτε και από τη Γ’ Εθνική γιατί είναι γνωστό ότι βασικός στόχος των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα, αποκλειστικός στόχος θα είναι η άνοδος. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία για προσεγγίσεις σε ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Χάρης Παππάς, Φώτης Κηπουρός αλλά και σε κάποιους άλλους οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας όπως είναι οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Παντελής Ντουτσαρίδης και κάποιοι άλλοι.

     

    Συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες

     

    Βέβαια η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα συσταθεί προσανατολίζεται στο να προχωρήσει άμεσα σε μία συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ. Μία συνέντευξη τύπου η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διήμερο και κατά τη διάρκειά της τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, θα αναλύσουν τους στόχους αλλά και την φιλοσοφία της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε για την ανόρθωση του Α.Ο.Κ. και για την επιστροφή της στο Πρωτάθλημα της Football League.

    5 Responses to “«Σήκωσαν μανίκια» και γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι τους περιμένει πάρα πολύ δουλειά οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. που ανέλαβαν για να τον τρέξουν στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δείχνουν αποφασισμένοι για να πετύχουν στον στόχο τους”