Bookmarks

    Στον Α.Ο.Κ. μέρα με την ημέρα ανεβαίνουν όλο και περισσότερο οι ρυθμοί με την προετοιμασία να βρίσκεται σε εξέλιξη, τα μεταγραφικά να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. να τρέχει και να μην προλαβαίνει, τα διαρκείας εισιτήρια ήδη να βρίσκονται στην κυκλοφορία και σιγά σιγά να «χτίζεται» ο νέος Α.Ο.Κ.

     

    Ενισχύεται σιγά σιγά το ρόστερ του Α.Ο.Κ.

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο το ρόστερ της ομάδας ενισχύεται και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη ο οποίος είναι θέμα χρόνου πότε θα έρθει στην Καβάλα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Από κει και πέρα στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Καζαντζίδης ο οποίος ως γνωστών προέρχεται από το περσυνό ρόστερ των «Αργοναυτών». Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού ποδοσφαιριστή Παντελή Αλεξανδρίδη, γιο του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κυριάκου Αλεξανδρίδη. Ο Παντελής Αλεξανδρίδης που γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1991 να τονίσουμε ότι στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Βισαλτιακού, Πυρσού Γρεβενών και Εθνικού Αστέρα, ενώ από τον περασμένο χειμώνα είναι ελεύθερος και στον ΑΟΚ έρχεται, με στόχο να επιστρέψει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, ώστε και ο ίδιος να επιστρέψει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ακόμη, στον Α.Ο.Κ. μετακόμισε από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, ο 20χρονος μέσο επιθετικός Βασίλης Καρακεΐσογλου, που είχε μια εξαιρετική περίοδο με την ομάδα της Νέας Καρβάλης, φτάνοντας ως τον τελικό της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

     

    Οι δηλώσεις του Στέλιου Κατρακυλάκη

     

    Από την πλευρά του μάλιστα ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης στις δηλώσεις τις οποίες έκανε υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι οι καβαλιώτες θα πρέπει να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται. Χαρακτηριστικά ο ίδιος υπογράμμισε τα εξής:

    – «Εύχομαι πραγματικά αυτή η προσπάθεια η οποία γίνεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και η οποία θα συνεχιστεί να στεφθεί με επιτυχία. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε δίπλα μας τον φίλαθλο κόσμο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι εμείς που αναλάβαμε να τρέξουμε την ομάδα δεν είμαστε ούτε επιχειρηματίες, ούτε έχουμε από πίσω μας κάποιον ισχυρό οικονομικό σπόνσορα για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Άρα ο αγώνας μας είναι συνολικός και συλλογικός. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα για να βρούμε πόρους, η ανταπόκριση από τους τοπικούς επαγγελματίες θεωρώ ότι είναι μεγάλη αλλά γενικότερα εισπράττω και μία ανυπομονησία για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας εισιτήρια. Μάλιστα έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε ένα ρεκόρ διάθεσης διαρκείας εισιτηρίων φέτος και η αισιοδοξία αυτή πηγάζει τόσο από το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση από πλευράς του κόσμου όσο και από το ότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Παράλληλα θα ήθελα να σημειώσω σε ότι έχει να κάνει με την στελέχωση της ομάδας είναι το γεγονός ότι ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή, όπως έχουμε άλλωστε και εμείς, γιατί είναι γνωστό ότι δεν είμαστε οικονομικά «μεγαθήρια» και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φέρουμε όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε. Οι επιλογές και οι μεταγραφές μας γίνονται πάντοτε με γνώμονα το οικονομικό θέμα, εμείς δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό που έχουμε κάνει και το σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ανταποκριθούμε σε όσα συμφωνήσουμε και σε όσα πούμε ότι θέλουμε να κάνουμε. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα δημιουργήσουμε μία ομάδα δυνατή, σε επίπεδο στελέχωσης του ρόστερ της και από κει και πέρα, Διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα δώσει πάρα πολλές χαρές κάνοντας πράξη τους στόχους που έχει βάλει εξαρχής. Εμείς από την πλευρά μας το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία τρία χρόνια και να εκπέμψουμε γενικότερα στην τοπική κοινωνία πάνω απ’ όλα υγεία και ήθος, συνδυαζόμενα όλα αυτά με καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες. Ο πρωταθλητισμός για τον Α.Ο.Κ. είναι αυτοσκοπός και είμαστε καταδικασμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάθε μέρα που περνάει θα έχουμε προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό μας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε θα έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι στόχος μας είναι να φέρουμε δυο μεγάλους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό για να καλύψουν κενά σε συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι και αυτό θα το πετύχουμε».

     

    9 Responses to “Πολύ κοντά στην απόκτηση των Παρμαξίδη και Αλεξανδρίδη βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. – Ξεκίνησε ήδη η διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων – Στέλιος Κατρακυλάκης: «Ο πρωταθλητισμός για τον Α.Ο.Κ. είναι αυτοσκοπός και είμαστε καταδικασμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα»”