Bookmarks

    Μπορεί η προετοιμασία του Ορφέα Ελευθερούπολης να βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά την ίδια ώρα η Διοίκηση του Νίκου Χολίδη σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεών της για το νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι οι ιθύνοντες του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά τις ενέργειές τους, εξασφάλισαν τις υπογραφές δυο ακόμη ποδοσφαιριστών.

     

    Πιο συγκεκριμένα στον Ορφέα Ελευθερούπολης θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Γιώργος Τσίτσης. Ο 24χρονος μέσος ήρθε από τη Δευτέρα 28/7 στην Ελευθερούπολη και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου. Αγωνίστηκε σε Κορωπί, Καλλιθέα, Αία Σαλαμίνας, Διαγόρα, Ζάκυνθο και πέρυσι ήταν στη Κόρινθο.

    Στο ρόστερ του Ορφέα ενσωματώθηκε και ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παγκάκης από τον Άρη Φτελιάς Δράμας. Παράλληλα δοκιμάζονται στις προπονήσεις οι Μπουτζούρογλου, Τουρασανίδης, Πελεκανάκης, Τσοχαταρίδης ενώ ο Χρ. Σάσσος δοκιμάζεται στη Κάλιαρι. Το πρώτο φιλικό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 3 Αυγούστου, στο γήπεδο του Βώλακα με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

     

    6 Responses to “Ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ελευθερούπολης οι Γιώργος Τσίτσης και Βαγγέλης Παγκάκης”