Bookmarks

    Ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης θα είναι το νέο «αφεντικό», στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr. Ο Γιάννης Ισπυρλίδης όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας, συμφώνησε σε όλα με τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα καθίσει στον πάγκο των «Αργοναυτών», στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Μάλιστα ο νέος προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Ισπυρλίδης αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην οποία θα παραχωρήσει η Διοικούσα Επιτροπή των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (23/7) στις 18:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα.

     

    Από κει και πέρα μέρα με τη μέρα, συγκροτείται το τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» με τον Στέλιο Κατρακυλάκη να έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και ο οποίος μάλιστα σε συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας, από κοινού να σχεδιάζουν σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο.Κ..

     

    Αποκτήθηκαν οι Αθανασίου και Γαβριηλίδης

     

    Μετά τον αμυντικό Θωμά Γκαρακλίδη ο οποίος συμφώνησε σε όλα να συνεχίσει την καριέρα του με τον Α.Ο.Κ., δύο ακόμη ποδοσφαιριστές σήμερα Τρίτη (22/7) οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους με τους «Αργοναύτες» και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα φοράνε τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Η αναφορά μας γίνεται για δυο παίχτες καβαλιώτες στην καταγωγή και πιο συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Θανάση Αθανασίου και τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Να σημειώσουμε ότι σήμερα Τρίτη (22/07) οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια με τον Α.Ο.Κ. και ειδικότερα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη και πλέον ανήκουν στο ρόστερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας άλλοι επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία τους με τον συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών στους οποίους αναφερόμαστε και ο λόγος γίνεται για παίχτες έμπειρους, με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Αύριο Τετάρτη (23/7) η συνέντευξη τύπου

     

    Από κει και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στη συνέντευξη τύπου την οποία θα παραχωρήσει η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. τη Τετάρτη (23/7) στις 18:30 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy. Μία συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να κάνουν πλήρη αναφορά στους στόχους, τη φιλοσοφία και γενικότερα στο όραμά τους για τον Α.Ο.Κ. και βέβαια για το πλάνο τους, πάνω στο οποίο θα τρέξουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι, η ικανοποίηση η οποία επικρατεί, από τους Παλαίμαχους

    7 Responses to “Παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη (23/7) στη συνέντευξη τύπου ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ισπυρλίδης – Μετά τον Θωμά Γκαρακλίδη αποκτήθηκαν και οι Θανάσης Αθανασίου και Βασίλης Γαβριηλίδης”