Bookmarks

    Για όλους και για όλα μίλησε, ο ποδοσφαιριστής Χάρης Παππάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο www.kavalagoal.gr λίγες ώρες μετά της οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα της Καβάλας. Η μεταγραφή του μάλιστα στον Α.Ο.Κ. αποτέλεσε αναμφισβήτητα μεταγραφική «βόμβα» και το σίγουρο είναι ότι απέσπασε μόνο κολακευτικά σχόλια.

     

    Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Χάρης Παππάς διαθέτει ένα τεράστιο βιογραφικό στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα, στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Χάρης Παππάς στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, μίλησε για όλους και για όλα, κάλεσε όλους τους καβαλιώτες σε πανστρατιά, αναφέρθηκε με τα πλέον κολακευτικά λόγια στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ενώ την ίδια ώρα μας αποκάλυψε ότι επιθυμία του θα ήταν να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, φορώντας τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

     

    Ο Χάρης Παππάς αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr

     

    Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Αργοναυτών» Χάρης Παππάς μίλησε αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr, για πρώτη φορά από τη στιγμή που συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους «Αργοναύτες».

     

    Αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Α.Ο.Κ. ο Χάρης Παππάς μας δήλωσε τα εξής:

    – «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Α.Ο.Κ. και εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι το ότι μου άρεσε πάρα πολύ, η προσπάθεια η οποία γίνεται από όλους τους καβαλιώτες, μετά την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ελπίζω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά και για τον λόγο αυτό άλλωστε ήρθα για να αγωνιστώ στην ομάδα της Καβάλας».

     

    – Χάρη τι ήταν εκείνο το οποίο σε έπεισε για να δεχθείς να συμφωνήσεις με τον Α.Ο.Κ.;

    – «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να επιστρέψω στα μέρη μου αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν όλοι όσοι ασχολούνται σήμερα με την ομάδα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, έπαιξαν τον πλέον σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στη Καβάλα. Ομολογώ ότι είναι άξια συγχαρητηρίων και άξια θαυμασμού και επικρότησης η τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Νίκος Καραγεωργίου, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης και γενικότερα όλοι οι Παλαίμαχοι παίκτες. Η προσπάθεια τους είναι συγκλονιστική, είναι ιδιαίτερα συγκινητική και θα πρέπει να βρει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από όσο το δυνατόν περισσότερους καβαλιώτες. Μάλιστα ειλικρινά θα ήθελα να σας πω ότι βλέποντας αυτή τη προσπάθεια σε καθημερινή βάση δεν με πήρε και πολύ χρόνο για να πάρω την απόφαση που έπρεπε να πάρω».

     

    -Χάρη τι μπορούμε να περιμένουμε από εσένα με την φανέλα του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας;

    – «Σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόμουνα ήθελα αυτή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Α.Ο.Κ.».

     

    – Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ πλούσιο βιογραφικό. Εκτιμάς ότι η πολύχρονη εμπειρία σου αυτή σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αλλά έχοντας και εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει να προσφέρεις ακόμη περισσότερα πράγματα στον Α.Ο.Κ.;

    – «Αυτό είναι βέβαιο. Όταν έχεις εμπειρίες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα και με ομάδες οι οποίες κυνηγούσαν τίτλους στην Ελλάδα, θεωρώ ότι αυτό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου αυτή θα βοηθήσει την ομάδα γενικότερα αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου προκειμένου να εγκλιματιστούν ακόμη περισσότερο ώστε να δημιουργήσουμε ένα δεμένο και ταυτόχρονα ικανότατο σύνολο».

     

    – Εκτίμησή σου Χάρη Παππά είναι ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας;

    – «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια είναι γνωστό ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, ακόμη δεν έχει στηθεί ολοκληρωτικά η ομάδα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ένα. Από τη στιγμή που φοράς τη φανέλα του Α.Ο.Κ. η ίδια η ομάδα σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίζεται θα πρέπει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο».

     

    Χάρη ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους καβαλιώτες φιλάθλους;

    – «Θα πρέπει οι καβαλιώτες φίλαθλοι να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται σήμερα. Είναι μία προσπάθεια τεράστια σε μέγεθος και από ότι έχω πληροφορηθεί η ανταπόκριση μέχρι τώρα των καβαλιωτών είναι σημαντική. Όμως αυτή δεν θα πρέπει να σταματήσει, αντίθετα θα πρέπει μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και μεγαλύτερη γιατί το ζητούμενο είναι σήμερα ένα και μοναδικό. Πως δηλαδή ο Α.Ο.Κ. θα ορθοποδήσει, πως θα πάει μπροστά και πως όσο πιο σύντομα γίνεται θα τον καμαρώνουν όλοι, εκεί που πραγματικά, θα πρέπει και αξίζει να βρίσκεται».

     

    – Ο Χάρης Παππάς σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος;

    – «Το πρώτο σκαλοπάτι για μας σίγουρα είναι να βοηθήσουμε τον Α.Ο.Κ., οδηγώντας τον στην Football League. Από κει και πέρα δεν σας κρύβω ότι θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να κρεμάσω τα παπούτσια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας φορώντας τη φανέλα του Α.Ο.Κ.. Δεν αποκλείεται μάλιστα όταν γίνει αυτό να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στον Α.Ο.Κ. ως προπονητής ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Κ. αφού είμαι κάτοχος διπλώματος UEFA C επομένως προς το παρόν ας κάνουμε υπομονή και ας κοιτάξουμε αποκλειστικά το σήμερα της ομάδας που είναι η γενική συστράτευση και η καβαλιώτικη πανστρατιά».

    One Response to “Ο Χάρης Παππάς αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr: «Βλέποντας την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τους Παλαίμαχους και όλους του καβαλιώτες δεν άργησα να πω το ναι στον Α.Ο.Κ.» – «Όλοι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ώστε ο Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστήσει» – «Θα με ενδιέφερε πολύ να κρεμάσω τα παπούτσια της καριέρας μου με τη φανέλα της Καβάλας»”