Bookmarks

    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με τεράστιες διακρίσεις, πολλά μετάλλια και ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για τη νέα χρονιά. Μάλιστα το river party που διοργάνωσε την προηγούμενη Κυριακή (29/6) προς τιμήν των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου μέσα από το οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη πετυχημένη χρονιά που έφυγε.

     

    Δελτίο Τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

     

    -«Η χρονιά που πέρασε για τον Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας είναι μια χρονιά τεράστιων επιτυχιών με ξεχωριστές διακρίσεις στη χώρα μας αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων. Μία χρονιά άκρως πετυχημένη η οποία δικαιολογημένα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους διοικούντες στο σύλλογο, πολύ περισσότερο δε, τον δάσκαλο, κάτοχο 5 Dan, Χάρη Παλτόγλου. Ο μεγάλος αριθμός της συγκομιδής των μεταλλίων στις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της επίπονης και ιδιαίτερα σκληρής δουλειάς η οποία έγινε σε καθημερινή βάση για μία ακόμη χρονιά.

     

    Το river party του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Μία ακόμη λοιπόν πετυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και ο καβαλιώτικος σύλλογος διοργάνωσε την προηγούμενη Κυριακή (29/6) προς τιμήν των αθλητών και των αθλητριών του river party στον ποταμό Νέστο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε δίχως άλλο «κερασάκι στην τούρτα» της πετυχημένης χρονιάς που ολοκληρώθηκε και σε αυτήν έλαβαν μέρος όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου με τις οικογένειές τους. Να τονιστεί ότι στο καταπράσινο μέρος δίπλα στο ποτάμι του Νέστου, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας είχαν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και κυρίως να κάνουν πολλές αθλοπαιδιές.

     

    Το «ευχαριστώ» του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και ο δάσκαλος, κάτοχος 5 Dan του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους γονείς των αθλητών και των αθλητριών για τη τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο μία ακόμη χρονιά. Παράλληλα εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι, με τη διαβεβαίωση ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανοίξει ο κύκλος μιας ακόμη πετυχημένης χρονιάς με πολλή όρεξη, με ακόμη περισσότερη δουλειά και με πολλές άλλες δραστηριότητες και νέα τμήματα ενηλίκων αυτοάμυνας».

    6 Responses to “Με ένα εντυπωσιακό river party ολοκλήρωσε τη πετυχημένη χρονιά που έφυγε ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας προς τιμήν των αθλητών του συλλόγου και των οικογενειών τους”