Bookmarks

    Το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (14/7) ήταν όλοι παρόντες στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, για να τιμήσουν την πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., για τον 19χρονο Νότη Τσίλη ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος όταν παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό λίγο έξω από το Χαϊδευτό Νέστου ο οποίος, στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Από τότε μέχρι σήμερα ο Νότης Τσίλης που υποβλήθηκε σε πολλαπλές εγχειρήσεις δίνει τη δική του μάχη στη ζωή, τόσο ο ίδιος όσο βέβαια και ολόκληρη η οικογένειά του.

     

    Βρήκε πολλούς άξιους συμπαραστάτες

    Το ευχάριστο όμως είναι ότι το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (14/7) η πέρα για πέρα ανθρώπινη πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. δεν βρήκε άξιους συμπαραστάτες, μόνο τις ομάδες των βετεράνων, του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, της αντίστοιχης του Α.Ο.Ξ.-Scoda Ξάνθη, και των βετεράνων του Νέστου Χρυσούπολης. Στο μεγάλο ραντεβού και στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε έδωσαν το παρόν ο απερχόμενος Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, η νέα Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, μέλη της Διοίκησης, παράγοντες ποδοσφαιριστές και διαιτητές του Νομού Καβάλας και βέβαια πλήθος ανώνυμων φιλάθλων οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε. Μάλιστα να τονίσουμε ότι τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την αποκατάσταση του αριστερού ποδιού, του άτυχου 19χρονου Νότη Τσίλη, το οποίο υπέστη τρομερή βλάβη. Το σίγουρο είναι ότι το αγωνιστικό μέρος στο τουρνουά ανθρωπιάς που διοργανώθηκε ήρθε σε δεύτερη μοίρα αφού το αυθόρμητο χειροκρότημα των εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της πέρα για πέρα σπουδαίας, άξιας συγχαρητηρίων και κυρίως ανθρώπινης πρωτοβουλίας του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ..

     

    Τιμητικές πλακέτες

    Λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού τουρνουά ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. παρέδωσε τιμητικές πλακέτες. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρωτοβουλίας των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ., Νότης Τσίλης, να παραλαμβάνει την πλακέτα από τον απερχόμενο Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή. Από τα χέρια της νέας Δημάρχου Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τιμητική πλακέτα παρέλαβε, για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Μπάκσετ με αμαξίδιο, της χώρας μας ο καβαλιώτης Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Νούλης Χαραλαμπίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας βετεράνων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Νίκο Καραγεωργίου ενώ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Καβάλας Παύλος Κούντουρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό των βετεράνων του Α.Ο.Ξ-Scoda Ξάνθης. Τέλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Τοπούζης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό των βετεράνων Νέστου Χρυσούπολης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης δια του γνώριμού μας Κώστα Ιωσηφίδη παρέδωσαν στο Νότη Τσίλη την φανέλα την ομάδας του «Δικεφάλου».

     

    6 Responses to “Μήνυμα ανθρωπιάς και νίκης για τη ζωή από τον Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. με το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε για τον άτυχο 19χρονο Νότη Τσίλη”