Bookmarks

    Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα Τρίτη (1/7) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Καβάλας με «συμμάχους» τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, της Scoda Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν,  στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Η πρωτοβουλία ανήκει στο σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και με τη συμπαράσταση των παλαιμάχων των ομάδων που προαναφέραμε, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στης 7 το απόγευμα στο στάδιο « Ανθή Καραγιάννη».

     

    Ο σκοπός της πέρα για πέρα αξιόλογης πρωτοβουλίας θα είναι ιερός και αυτό γιατί, τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στη στήριξη του 19χρόνου  Αναγνώστη Τσίλη ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος από ασυνείδητο οδηγό στο ύψος του Χαϊδευτού και ο οποίος στη συνέχει τον εγκατέλειψε. Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστεί το αριστερό του πόδι και σήμερα να ταλαιπωρείται σε τεράστιο βαθμό και μάλιστα εντελώς άδικα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

     

    Η συνέντευξη τύπου

     

    Να σημειώσουμε  ότι στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου τον σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Σίμος Ανθουλάκης, τους βετεράνους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο γνώριμός μας Νίκος Καραγεωργίου, το σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Νέστου Χρυσούπολης ο Γιάννης Καγιάς και τέλος τους παλαίμαχους του Α.Ο. Ξάνθης και της Scoda ο πρόεδρός τους Χριστόφορος Διαμαντής. Την ίδια ώρα στη συνέντευξη τύπου το παρόν του έδωσε και ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, Γιώργος Τσίλης.

     

    Οι δηλώσεις του Σίμου Ανθουλάκη

     

    Από τη πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλας Σίμος Ανθουλάκης στις δηλώσεις τις οποίες έκανε, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

     

    – «Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να αγοράσει έστω και ένα εισιτήριο η αξία του οποίου είναι μόλις 2 ευρώ προκειμένου να στηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται το συγκεκριμένο παιδί το οποίο τόσο πολύ μας έχει ανάγκη. Το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα χρονική περίοδο χρειάζονται αρκετά χρήματα τα οποία η οικογένειά του τα έχει μεγάλη ανάγκη. Στόχος μας με την πρωτοβουλία που αναπτύσσουμε είναι το να στηρίξουμε την όλη προσπάθεια ώστε το 19χρονο παλικάρι να σταθεί όρθιο. Παράκλησή μας είναι ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια ώστε να ξεφύγει από τον «Γολγοθά» στον οποίο βρίσκεται σήμερα και να δώσει δυναμικά το παρόν του ενώνοντας τη φωνή του μαζί μας».

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου

     

    Από τη πλευρά του ο εκπρόσωπος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και προπονητής Νίκος Καραγεωργίου στις δηλώσεις του μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

     

    – «Εκείνο το οποίο θέλω να υπογραμμίσω είναι το γεγονός ότι οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ συμμετέχουν μόνο σε τέτοιες πρωτοβουλίες των οποίων ο χαρακτήρας είναι κοινωνικός και ανθρώπινος. Έτσι ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση του συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. και θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, όταν ολοκληρωθεί το τουρνουά, να έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε ένα ικανοποιητικό ποσό το οποίο θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό, για την αποκατάσταση του άτυχου 19χρονου. Εμείς οι παλαίμαχοι των τεσσάρων ομάδων στο αγωνιστικό μέρος και εσείς οι δημοσιογράφοι, από τη πλευρά σας με το μήνυμα που έχετε να περάσετε στον κόσμο, το μήνυμα που στέλνουμε στον κόσμο ενώνουμε τις φωνές μας για να έχει επιτυχία η συγκεκριμένη εκδήλωση. Εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία και το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά το παρόν τους θα δώσουν όλοι οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, από τον μικρότερο σε ηλικία μέχρι και τον μεγαλύτερο».

     

    Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Διαμαντή

     

    Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Ξάνθης και της Scoda, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του συλλόγους Χριστόφορος Διαμαντής, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε τα εξής:

     

    – «Το κάλεσμα που έγινε από τους Παλαίμαχους του Α.Ο. Καβάλας μα συγκίνησε και γι’αυτό το λόγο και εμείς άμεσα ανταποκριθούμε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Είναι υποχρέωσή να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, είμαι ιδιαιτέρα συγκινημένος γιατί είναι λυπηρό ένα 19χρονο παιδί να βρίσκεται σήμερα στη κατάσταση που βρίσκεται χωρίς να φταίει. Εμείς από τη πλευρά μας ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε αυτό το παλικάρι και την οικογένειά του, για να σταθεί στα πόδια του. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και όλοι εμείς ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα καταβάλουμε μία τεράστια προσπάθεια ώστε το παλικάρι αυτό σύντομα να σταθεί στα πόδια του».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Καγιά

     

    Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Νέστου Χρυσούπολης στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο πρόεδρός τους Γιάννης Καγιάς ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε και τα εξής:

     

    – «Ως εκπρόσωπος του Νέστου Χρυσούπολης, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές και όλη την αθλητική «οικογένεια» του Δήμου Νέστου, θα ήθελα να καταθέσω μία παράκληση σε όλο τον κόσμο ώστε να στηρίξει πάρα πολύ τη συγκεκριμένη προσπάθεια για να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα παλικάρι που η ζωή του επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι. Οι λόγοι της πρωτοβουλίας που αναπτύσσουμε είναι καθαρά ανθρωπιστικοί και νιώθουμε την υποχρέωση ως συνάνθρωποι, επειδή έχει όλη τη ζωή μπροστά του, εμείς από τη πλευρά μας να του προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα και να τον στηρίξουμε ψυχολογικά και όπου αλλού χρειαστεί».

     

    Οι δηλώσεις του πατέρα

     

    Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου το παρόν του έδωσε και ο πατέρας του άτυχου 19χρονου Νότη, Γιώργος Τσίλης ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος ακούστηκε να λέει τα εξής:

     

    – «Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, αλλά πολύ περισσότερο ο γιος μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τη καρδιά μας τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων που ανέλαβαν τη πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία ιδιαίτερα σημαντική, ιδιαίτερα συγκινητική η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση του ποδιού του παιδιού μου. Παράλληλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο ο οποίος θα ανταποκριθεί σε αυτή τη πρωτοβουλία και θα δώσει το παρόν του στο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα γίνει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Η προπώληση των εισιτηρίων

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το εισιτήριο του τουρνουά κοστίζει μόλις 2 ευρώ ενώ τα εισιτήρια θα προπωλούνται στα πρακτορεία Προπο, Θανάση Κακαλή (Σούγιουλο), Μελελούδη (Οδός Ομονοίας), Θεόδωρου Μαδέση (Οδός Ελ. Βενιζέλου), Κυριάκου Γκοράνη (Οδός Χρυσοστόμου Μητροπολίτη ) και στο μπουγατσατζίδικο «Αχιλλέας» (Οδός Ελ. Βενιζέλου).

    One Response to “Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα Τρίτη (1/7) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Καβάλας με «συμμάχους» τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, της Scoda Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης – Για τον 19χρονο Νότη Τσίλη που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος”