Bookmarks

    Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι 32χρονος σέντερ Τάσος Χαρισμίδης  που ήταν βασικό στέλεχος στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Βέβαια να σημειώσουμε το γεγονός ότι από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ομάδας τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα αυτό, χωρίς βέβαια να επιβεβαιώσουν ούτε βέβαια να διαψεύσουν κάτι τέτοιο.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου όταν και θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις των καλαθοσφαιριστών οι οποίοι μέχρι και εκείνη την ημέρα θα ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μία ημέρα αργότερα. Μέχρι τότε πάντως  τα βήματα μέρα με τη μέρα αναμένεται από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας του Γιάννη Τζήμα αλλά και από μέρους της Διοίκησης αναμένεται να ανεβάσουν καθημερινά ρυθμούς κυρίως σε ότι έχουν να κάνουν με τα μεταγραφικά και με την ενίσχυση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

    6 Responses to “Δημοσιεύματα θέλουν τον 32χρονο σέντερ Τάσος Χαρισμίδης που ήταν βασικό στέλεχος στον Κόροιβο Αμαλιάδας να συνεχίζει την καριέρα του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης”