Bookmarks

    Οι εξορμήσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκαν και σήμερα Παρασκευή (18/7)  και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η συνάντηση την οποία είχαν με τον απερχόμενο Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή αλλά και με αρκετούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Δήμου Καβάλας. Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα (21/7) η επιτροπή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. θα συναντήσει στη 1 και μισή το μεσημέρι τη νέα Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

     

    Συναντήσεις με πολύ θετικές προεκτάσεις

     

    Στη συνάντηση την οποία είχε, η επιτροπή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με τον απερχόμενο Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, έγινε ένας ιδιαίτερα σημαντικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών ο οποίος αποσκοπεί στη στήριξη της νέας προσπάθειας η οποία ξεκίνησε. Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. σύμφωνα με πληροφορίες μας ζήτησαν από τον Κωστή Σιμιτσή τη στήριξή του είτε με την ιδιότητα του ως Δήμαρχος είτε μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του, ως πολίτης της τοπικής κοινωνίας. Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η επιτροπή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών είχε συνάντηση και με διάφορους επιχειρηματίες αλλά και επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο Δήμο Καβάλας. Στα συγκεκριμένα ραντεβού και στις εξορμήσεις που πραγματοποίησαν, οι Παλαίμαχοι απέσπασαν σοβαρές δεσμεύσεις από τους καβαλιώτες επιχειρηματίες για οικονομική υποστήριξη και μάλιστα άμεσα. Το γεγονός αυτό μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο, το νέο ξεκίνημα αφού είναι γνωστό ότι απαιτείται ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για να τρέξει η ομάδα και μάλιστα στο χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από τις μέχρι τώρα συναντήσεις αλλά και τις εξορμήσεις στις οποίες προχώρησαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., τα μηνύματα τα οποία έρχονται από τους καβαλιώτες επιχειρηματίες είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά. Το γεγονός αυτό μάλιστα τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ακόμη περισσότερο κουράγιο για να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθειά την οποία ξεκίνησαν και αναμένεται να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι οι συναντήσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που έρχεται και πρόθεσή τους είναι να συναντήσουν άμεσα τις διοικήσεις τόσο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Κυκλοφορούν άμεσα τα διαρκείας εισιτήρια

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι άμεσα και πολύ πιθανόν στα τέλη της εβδομάδας που έρχεται η επιτροπή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. θα θέσει σε διάθεση τα διαρκείας εισιτήρια, για το νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν περίπου 2.000 εισιτήρια και πρόθεση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών είναι να διατεθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι τιμές τους θα είναι, 50 και 100 ευρώ ενώ θα υπάρχουν και πολλές παροχές, για τις γυναίκες, τους ανέργους αλλά και για τους μαθητές των γυμνασίων.

     

    One Response to “Το Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή συνάντησε σήμερα Παρασκευή (18/7) η Επιτροπή Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. ενώ τη Δευτέρα (21/7) θα συναντήσει τη νέα Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα”