Bookmarks

    Ο Ποσειδώνας Καβάλας υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία αλλά δυνάμωσε και ετοιμάζεται για την… αντεπίθεση. Η διοίκηση του συλλόγου, με τον Παναγιώτη Παπάζογλου να παραμείνει στη θέση του προέδρου, ανακοίνωσε 12 μεταγραφικά αποκτήματα και η προετοιμασία ξεκινά στις 6/8 υπό τις οδηγίες του Κώστα Μηλιώτη. Αναλυτικά, στο δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: 

     

    1. Μετά τις καθιερωμένες ετήσιες εκλογές η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου παρέμεινε η ίδια. Ο Παναγιώτης Παπάζογλου παραμένει στη θέση του προέδρου για ακόμη μια χρονιά.

    2. Για 3η συνεχόμενη χρονιά προπονητής της ομάδας παραμένει ο Κωνσταντίνος Μηλιώτης. Το 2002 ήταν βοηθός προπονητή και πριν το τέλος της σεζόν ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή. Φέτος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα με σκοπό την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής καλής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

    3. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 6/8/2014 στο γήπεδο του Χαλκερού, που είναι η έδρα της ομάδας.

    4. Σημαντική η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας καθώς έχει ήδη επέλθει συμφωνία με 12 ποδοσφαιριστές. Είναι οι:

    Νίκος Μωϋσίδης (30 ετών, επιθετικός από Δόξα Λυδίας)

    Ιωακείμ Χατζηιωακειμίδης (17 ετών, αμυντικός, από Ολυμπιακό Καβάλας)

    Παναγιώτης Σκατζούνης (32 ετών, μέσος από Ολυμπιακό Καβάλας)

    Σταύρος Καλαϊτζής (27 ετών, αμυντικός μέσος, από Φιλίππους Παληού)

    Εμμανουήλ Περγαμηνέλης (29 ετών, μέσος από ΠΑΟΚ Καβάλας)

    Εμμανουήλ Τσιπούρης (17 ετών, μέσος από ΠΑΟΚ Καβάλας)

    Μπόρικ Σαλασσιάν (20 ετών, μέσος από ΠΑΟΚ Καβάλας)

    Γιάννης Σωτηριάδης (27 ετών, επιθετικός από Χελιδόνια)

    Παύλος Σωτηριάδης (20 ετών, αμυντικός από Χελιδόνια)

    Ανδρέας Μαντούβαλος (20 ετών, αμυντικός)

    Γιάννης Σπυρίδης (21 ετών, αμυντικός από Δράμα)

    Αλέξανδρος Νούνε (21 ετών, τερματοφύλακας από Αθήνα)

    Η διοίκηση του Ποσειδώνα, σε συνεργασία με τον προπονητή, συζητούν με δύο ακόμη παίκτες και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.

    5. Έχουν ήδη αποχωρήσει ο Γιάννης Μαρούδας και ο Χενερίκ Μετχάσα. Η διοίκηση του Ποσειδώνα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι και να επιλέξουν. Μετά την έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις καώς θα γίνει εκκαθάριση του ρόστερ, σε συνεννόηση πάντα με τον τεχνικό της ομάδας.

    6. Η διοίκηση του Ποσειδώνα Καβάλας θα ήθελε να ευχηθεί καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών και να ευχηθεί ΟΧΙ ΒΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.

    2 Responses to “Περνάει στην αντεπίθεση ο Ποσειδώνας Καβάλας ο οποίος τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας”