Bookmarks

     

    Σε πλήρη δράση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Διοίκηση του Ολυμπιακού Καβάλας αφού στο έμψυχο δυναμικό της έχουν ενταχθεί ποδοσφαιριστές, έμπειροι και οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον καβαλιώτικο Σύλλογο στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.  Βέβαια να σημειώσουμε ότι στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού Καβάλας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα βρίσκεται, για μία ακόμη χρονιά ο προπονητής Κυριάκος Σταυρίδης ο οποίος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περσινής ανόδου του Ολυμπιακού Καβάλας στην League της τοπικής μας Ένωσης.

     

    Τα μεταγραφικά αποκτήματα

    Μέχρι τώρα η Διοίκηση του Ολυμπιακού Καβάλας έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προστέθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Μόραλης, Δρόσσος Φιλιππίδης, Κώστας Λεβέντης από την Α.Ε. Πιερέων, Σάββας Χατζηγεωργίου από το Παγγαίο και Στέλιος Αρσονιάδης από τον Άρη Ζυγού. Την ίδια ώρα η Διοίκηση του Ολυμπιακού Καβάλας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σκούφη που αγωνίζονταν στον Ηρακλή Καβάλας.

    Δεν συνεχίζουν

    Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονταν από το περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού και θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποιον άλλο Σύλλογο. Η αναφορά μας γίνεται στους Δημήτρη Βεζυκιάδη, Πέτρο Καβακόπουλο, Αλέξανδρο Κρόκο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Απόστολο Σαμαρά.

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η πρώτη επίσημη του Ολυμπιακού Καβάλας ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που θα συμμετάσχει έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 28 Ιουλίου. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Κυριάκου Σταυρίδη, θα δοθεί κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα του Ολυμπιακού Καβάλας, έχει προγραμματίσει να δώσει και μία σειρά φιλικών αγώνων.

    One Response to “Παραμένει στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού Καβάλας ο Κυριάκος Σταυρίδης ενώ ήδη έγιναν και οι πρώτες πέντε (5) νέες μεταγραφές”