Bookmarks

    Ο Νέστος Χρυσούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Θεόδωρου Καραβελίδη και του μέσου Κώστα Παπαδάτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της  League της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Είχαν προϋπηρεσία στο σύλλογο όταν ήταν μικρότεροι ηλικιακά αλλά ακολούθησαν πολλά χρόνια παρουσίας τους σε εθνικά σαλόνια, με πολλές επιτυχίες. Επιστρέφουν στο  Νέστο Χρυσούπολης για να τον βοηθήσουν να κάνει και πάλι το μεγάλο άλμα για τα Εθνικά σαλόνια, αυτή τη φορά για να μείνει. Ο 36χρονος Άκης Καραβελίδης ήταν βασικός πρωταγωνιστής του Ορφέα Ελευθερούπολης στα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2012-2013 κατείχε τον διπλό ρόλο τερματοφύλακα-προπονητή. Είχε προηγηθεί ο ΑΟ Καβάλας, η Δόξα Δράμας, η ΠΑΕ Θράκης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αγροτικός Αστέρας.

    Με τη σειρά του, ο 26χρονος μέσος Κώστας Παπαδάτος ήταν βασικός τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ορφέα Ελευθερούπολης, είχε προηγηθεί η παρουσία στην Δ’ Εθνική με τον Άρη Ακροποτάμου, τον Βρασίδα Νέας Περάμου, τον Κεραυνό Κρηνιδων κ.α.

    Comments are closed.