Bookmarks

    Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και μέρα με τη μέρα εντείνονται όλο και περισσότερο οι προσπάθειες, σε όλα τα μέτωπα τα οποία εξακολουθούν για τους «Αργοναύτες» να παραμένουν ανοιχτά. Μέτωπα τα οποία έχουν να κάνουν με τη συνέχεια των εξορμήσεων από πλευράς των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σε επώνυμους αλλά και ανώνυμους καβαλιώτες, στη συγκρότηση του ρόστερ και σε άλλα θέματα τα οποία είναι πρώτης προτεραιότητας.

     

    Συνάντηση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

     

    Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και πιο συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Καραγεωργίου, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης και Λάκης Χατζηαποστολίδης, σήμερα Πέμπτη (24/7) συνέχισαν τις εξορμήσεις τους και πραγματοποίησαν συναντήσεις με επιχειρηματίες της Καβάλας προκείμενου να ζητήσουν τη στήριξή τους. Να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένοι Παλαίμαχοι συναντήθηκαν και με τον πρώην Υφυπουργό Εργασίας και βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Παναγιωτόπουλο με τον οποίο είχαν στο γραφείο του, συζήτηση διάρκειας περίπου μίας ώρας. Το ραντεβού των δύο πλευρών κρίνεται ως άκρως πετυχημένο με τον ίδιο να δηλώνει υποστηρικτής της προσπάθειας που καταβλήθηκε από πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ.. Το σίγουρο είναι ότι οι συναντήσεις με επώνυμους αλλά και ανώνυμους καβαλιώτες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με αμείωτο ενδιαφέρον.

     

    Ξεκινάει τη Δευτέρα (28/7) η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο το ενδιαφέρον είναι γνωστό ότι στρέφεται στο πρώτο ραντεβού των «Αργοναυτών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/7) στις 18:00 το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Την ίδια ώρα ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ισπυρλίδης σε συνεργασία με το νέο Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη, συνεργάζονται σε καθημερινή βάση έτσι ώστε τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα σε ότι έχει να κάνει, με τη μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο.Κ.. Ήδη μέχρι τώρα τα αποτελέσματα κρίνονται θετικά αφού στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. έχουν ενσωματωθεί οκτώ (8) ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Χάρη Παππά, Νάσο Αθανασίου, Θωμά Γκαρακλίδη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Παύλο Σταματόπουλο, Χρήστο Μπάτζιο, Αδαμ Καραπατσιά και Άγγελο Κυγάη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση όλο και περισσότερο θα εντείνονται και τις επόμενες ημέρες εκτός από τους οκτώ (8) ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε τουλάχιστον άλλοι τέσσερις ή πέντε παίκτες αναμένεται να «εμπλουτίσουν» το ρόστερ του Α.Ο.Κ.. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στην τελική ευθεία έχει μπει και το θέμα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Φώτη Κηπουρού για το οποίο αναμένονται εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

     

    Θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας εισιτήρια

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα διαρκείας εισιτήρια του Α.Ο.Κ. για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι τιμές των διαρκείας εισιτηρίων θα είναι, 50-60 και 100 ευρώ και στόχος της Διοικούσας Επιτροπής είναι, τα 2.000 διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν να εξαντληθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άλλωστε οι τιμές τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσιτές, για όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα πρέπει να μετατρέψουν σε πραγματική έδρα το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πιθανολογείται μάλιστα τις επόμενες ημέρες τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις τόσο με τη Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και με την αντίστοιχη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας για να γίνει η καλύτερη δυνατή διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων.

     

    3 Responses to “Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (28/7) η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ.”