Bookmarks

    Με τον καθιερωμένο αγιασμό συνοδεύτηκε την προηγούμενη Δευτέρα (21/7), στο Δημοτικό γήπεδο του Κοκκινοχώματος και με αρκετά νέα πρόσωπα, η έναρξη της προετοιμασίας και η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Βυζαντίου, για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Στο πρώτο ραντεβού του συγκροτήματος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος το παρόν τους έδωσαν πολλά νέα πρόσωπα τα οποία ενσωματώθηκαν στο ρόστερ της περσινής χρονιάς και βέβαια ο νέος προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Διονύση Μουτάκη και γενικό αρχηγό τον Κώστα Παπαδόπουλο. Το σίγουρο είναι ότι η νέα προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί από πλευράς της ομάδας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα περιλαμβάνει σκληρή και επίπονη δουλειά σε καθημερινή βάση, προκειμένου το συγκρότημα του Νίκου Καραμπιμπέρη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, του νέου πρωταθλήματος, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Δώδεκα νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Βυζαντίου

    Από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου έως και σήμερα η διοίκηση του Βυζαντίου σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Καραμπιμπέρη έχουν προχωρήσει σε 12 μετεγγραφές. Εξ αυτών ο Γιάννης Σαουλίδης επιστρέφει στο ρόστερ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή και επίσης αποκτήθηκαν ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδόπουλος (από Φιλίππους Δοξάτου), οι αμυντικοί Δήμος Τσιάρας (ΜΑ Ξηροποτάμου), Γιάννης Ντόβας (Κ17 της ΠΑΕ Πανθρακικός), Θανάσης Τσιατμάς (από Εθνικό Σιδηροκάστρου), Μωϋσής Τριανταφυλλίδης (από Ένωση Αποστόλου Παύλου), Χρήστος Σαμανίδης (από Κεραυνό Πέρνης), οι μέσοι Αλέξης Βλάχος (από Άρη Ακροποτάμου), Αλέξης Κουμπρόγλου (Κισσαμικός Χανίων) και οι επιθετικοί Γιώργος Παπαβασιλείου (από Εθνικό Γαζώρου), Λάζαρος Μουρατίδης (από Δόξα Πετρούσας) και Κώστας Μαρκόπουλος (από ΑΣ Παγγαίο). Ο Μανώλης Τσίλογλου ήταν επίσης στην προπόνηση και στις 2 Αυγούστου θα δοκιμαστεί στον Πανθρακικό. Αν δεν μετακομίσει στην ομάδα της Κομοτηνής θα συνεχίσει και αυτός στο Βυζάντιο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, θα ενταχθούν τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κλείσουν τον «χορό» των μεταγραφών για την ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη.

    2 Responses to “Με πολλά όνειρα και αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21/7) η πρώτη συνάντηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος”