Bookmarks

    Οι φίλοι του «3 on 3», αυτοί που περιμένουν πώς και πώς να παίξουν σ’ ένα πρωτάθλημα μπάσκετ με την παρέα τους, θα πρέπει φέτος να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόγραμμά τους. Και αυτό γιατί η εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση τα προηγούμενα δύο χρόνια, το τουρνουά «To the hoop», δεν θα γίνει το Σεπτέμβριο αλλά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και ειδικότερα από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου.

     

    Βέβαια να αναφέρουμε ότι το 2012 και το 2013 το  τουρνουά έγινε Σαββατοκύριακο, φέτος θα ‘ναι τριήμερο. Ο λόγος προφανής: Η θερμοκρασία τον Ιούλιο είναι μεγαλύτερη γι’ αυτό και οι αγώνες θα διεξάγονται βράδυ, οπότε είναι απαραίτητη μια νύχτα παραπάνω για να βγει το πρόγραμμα. Κατά τ’ άλλα το φετινό «To the hoop» δεν διαφέρει από τα προηγούμενα δύο, τουλάχιστον στα βασικά του σημεία. Να τονιστεί ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας για άτομα και των δύο φύλων, ηλικίας 13 ετών και άνω. Το Τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ του Δήμου Καβάλας και με τη στήριξη του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας και του Δήμου Καβάλας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945-030.269, 6996-996.810, 6934-660.434.

     

    Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά, τα έπαθλα, τους χορηγούς και ό,τι άλλο αφορά στη διοργάνωση που έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων του μπάσκετ.

     

    Η προϊστορία

    Το 2012 έλαβαν μέρος 35 ομάδες και νικήτρια αναδείχθηκε η Santa Barbara (Δημήτρης Ανίσογλου, Σταύρος Κουμλέλης, Στράτος Φασουλάς, Αλέκος Μπανάσας) που κέρδισε στον τελικό τους No Name (Μπάμπης Ζωτίδης, Χρήστος Μυτικόπουλος, Γιώργος Ρότσας, Γιάννης Ζαρωτιάδης). Στο διαγωνισμό τρίποντων νικητής ήταν ο Γιώργος Ρότσας. Το 2013 έλαβαν μέρος 44 ομάδες και επικράτησαν οι «Τιμωροί» (Δημήτρης Ανίσογλου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σουλίδης, Νίκος Πενταζίδης) που είχαν για αντίπαλο στον τελικό τους «Εκλεκτούς» (Αλέξανδρος Ραψομανίκης, Γιώργος Εκλεκτός, Ηλίας Πεχλιβανίδης, Ηλίας Φραγκόπουλος). Στο διαγωνισμό τρίποντων κέρδισε ο Σωτήρης Λαμπρόπουλος.

    4 Responses to “Το τουρνουά 3 on 3 «To the hoop» που θα γίνει στην «καρδιά» του καλοκαιριού στην Καβάλα παρουσιάζει ενδιαφέρον”