Bookmarks

    Την Τετάρτη (18/6) αναμένεται να παιχτεί η δεύτερη πράξη στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε ο ενδιαφερόμενος επενδυτής που θέλει να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μιας και στο πρώτο ραντεβού της προηγούμενης Δευτέρας δεν πάρθηκε καμιά απόφαση επί της ουσίας.

     

    Όσο δε για την ταυτότητα και το όνομα του φερόμενου ως επενδυτή, αυτό εξακολουθεί να αποτελεί «επτασφράγιστο μυστικό». Ίσως με τη στάση της μυστικότητας που κρατάνε τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, αφενός θέλουν να διατηρήσουν τα στεγανά αφετέρου επιδιώκουν να αναδείξουν το όλο θέμα αντιμετωπίζοντας το με σοβαρότητα και χωρίς βιασύνη.

     

    H πρώτη συνεδρίαση

    Να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά συνεδρίασε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (16/6) στις 8:30 το βράδυ, στα γραφεία του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα, προκειμένου να εξετάσει την πρόταση-φάκελο που κατατέθηκε, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη.  Βέβαια ήταν γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου και ειδικότερα της πρότασης, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 στον 6ο όροφο ήταν η Κυριακή που μας πέρασε, κάτι που έγινε την συγκεκριμένη ημέρα.  Η συζήτηση ξεκίνησε σύμφωνα με το προκαθορισμένο ραντεβού των μελών της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και εκεί εξετάστηκε η περίπτωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, ο οποίος κατέθεσε φάκελο στο Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Επ’ αυτού σύμφωνα με πληροφορίες μας έγινε μεγάλη συζήτηση, περίπου διάρκειας τριών ωρών, από τη στιγμή που ο φάκελος ανοίχτηκε και τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο του. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ακούστηκαν πολλές απόψεις οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι κοινή πορεία πλεύσης και οι προβληματισμοί που τέθηκαν είχαν να κάνουν με τις έμπρακτες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του επενδυτή, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να αποτελεί «επτασφράγιστο μυστικό». Και αυτό γιατί ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η ταυτότητα του προς το παρών, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, και να ανακοινωθεί το όνομα το εφόσον ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

    One Response to “Την Τετάρτη (18/6) θα παιχτεί η 2η πράξη από τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για την πρόταση του ενδιαφερόμενου επενδυτή το όνομα του οποίο αποτελεί «επτασφράγιστο μυστικό» που θέλει να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”