Bookmarks

    Πολύ κοντά σε συμφωνία εκτός βέβαια απροόπτου φαίνεται να βρίσκονται σήμερα Πέμπτη (19/6) το βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τους φερόμενους ως επενδυτές οι οποίοι τελικά από κοινού κατέθεσαν πρόταση προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας για να την τρέξουν τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης του.

     

    Έχουν τελικά κοινή πορεία πλεύσης

     

    Η συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη (19/6) ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και σε αυτήν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. παραβρέθηκαν και οι δύο ενδιαφερόμενοι επενδυτές οι οποίοι όπως είχε ακουστεί είχαν τελικά κοινή πορεία πλεύσης. Εκεί ξετύλιξαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατέθεσαν τις θέσεις τους σε πολλά θέματα μεταξύ των οποίων ήταν και το οικονομικό και δικαιολογημένα δέχθηκαν τις ερωτήσεις των μελών της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Γενικότερα το κλίμα που επικράτησε στις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ όλων των πλευρών ήταν πολύ θετικό και το κλίμα ιδιαίτερα φιλικό. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις όλων για περαιτέρω συνεργασία.

     

    Το who is who των επενδυτών

     

    Πρόκειται για δύο καβαλιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην επαρχία Παγγαίου και έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν. Ο πρώτος λέγεται Σάββας Λαζαρίδης κατάγεται από το Κοκκινόχωμα και ο δεύτερος λέγεται Αντώνης Αντωνίου. Μάλιστα ο πρώτος διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Αντώνη Αντωνίου να σημειώσουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο επαγγελματία ο οποίος διατηρεί επιχείρηση  με γνώση και εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή της με τον καρπό της ελιάς.

     

    H πρώτη συνεδρίαση

     

    Να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά συνεδρίασε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (16/9) στις 8:30 το βράδυ, στα γραφεία του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα, προκειμένου να εξετάσει την πρόταση-φάκελο που κατατέθηκε, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη.  Βέβαια ήταν γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου και ειδικότερα της πρότασης, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 στον 6ο όροφο ήταν η Κυριακή που μας πέρασε, κάτι που έγινε την συγκεκριμένη ημέρα. Και ενώ την Τετάρτη (18/6) επρόκειτο να παιχτεί η δεύτερη πράξη στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για να συζητηθεί η πρόταση που κατέθεσε ο ενδιαφερόμενος επενδυτής αυτήν μετατέθηκε για χθες το βράδυ, μιας και είχε προκύψει και δεύτερη πρόταση. Έτσι οδηγηθήκαμε στη συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη (19/6) και όπως όλα δείχνουν ότι το όλο θέμα θα έχει αίσιος τέλος εκτός βέβαια απροόπτου.

     

    Αναμένεται ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι ενδεχομένως αύριο Παρασκευή (20/6) ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται, μόλις δηλαδή οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα στο οποίο θα γίνονται γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    3 Responses to “Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται να βρίσκονται σήμερα Πέμπτη (19/6) το βράδυ το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τους φερόμενους ως επενδυτές Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό”