Bookmarks

    Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου 1ο AQUATHLON στο κόλπο της Ν. Περάμου και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2014».

     

    Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα

    Ημερομηνία: Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

    Τόπος: Κόλπος Ν. Περάμου, παραλία Ν. Περάμου αστικοί δρόμοι περιοχής

    Ώρα αγώνα: 16:00μ.μ.

    Ώρα προσέλευσης – Τεχνική σύσκεψη: Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση

    Κανονισμοί: Για την κολύμβηση οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, με εγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου. Πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπως και αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

    Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική και θα υπάρξουν και ενδιάμεσα περάσματα σε κάθε γύρο.

    Περιγραφή αγώνα αποστάσεις: Ο αγώνας ξεκινά με 1 χλμ. Τρέξιμο οι αθλητές περνούν από την ζώνη αλλαγής και κολυμπούν 1500μ οριοθετημένα με σημαδούρες και γύρω από το νησάκι της Περάμου  περνούν από την ζώνη αλλαγής και ξεκινούν 5 χλμ τρέξιμο όπου και τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν

    1η κατηγορία έως 20 ετών (1994) 2ηΚατηγορίες αγώνα : κατηγορία  20– 35 ετών 3η κατηγορία 35-50 ετών 4η κατηγορία 50 και άνω

    Εγγραφές: Στην φόρμα συμμετοχής  στο www.othak.gr  έως και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα της εκκίνησης, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.

    Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μπροστά από το σπιτάκι του ΟΘΑΚ στη παραλία της Ν. Περάμου.

    Έπαθλα: Στον πρώτο/η νικητή/τρια  της γενικής κατηγορίας του αγώνα θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο ενώ στους τρείς πρώτους αθλητές /τριες κάθε κατηγορίας θα δοθεί μετάλλιο και δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

    Κόστος συμμετοχής: Η συμμετοχή του κάθε αθλητή είναι  10€.

    Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής στο www.othak.gr ή στο FAX του συλλόγου 2510231018 αλλά και στη γραμματεία του ΟΘΑΚ την ημέρα του αγώνα έως και δύο  ώρες  πριν τον αγώνα.

    Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία τους και να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση αθλητή, οι δε αθλητές το αθλητικό τους δελτίο ή φωτοτυπία αυτού.

    2 Responses to “Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου το 1ο AQUATHLON στο κόλπο της Ν. Περάμου και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2014».”