Bookmarks

    Χέρι-χέρι θα βαδίσουν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον έμπειρο τεχνικό, Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για την ανανέωση και το σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

     

    Η διευθέτηση της εκκρεμότητας με την πλήρη σύνθεση και τα πόστα στη νέα διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης, έδωσε όπως αναμενόταν τη σκυτάλη στην τυπική ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη  οποίος τελικά είναι το «Ναι».

     

    Ο έμπειρος τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης μίλησε για την παραμονή του στους κάτι που ήταν προτεραιότητα και των δυο πλευρών:

    -«Από τη στιγμή που τελείωσε επιτυχώς η περσινή χρονιά, θέλαμε και οι δυο να συνεχίσουμε μαζί και στην επόμενη. Η διοίκηση του Ορφέα είναι παρόμοια και έτσι συνεχίζουμε. Θέλουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα, σε 4 αντί για 6 ομίλους. Βασικό μας μέλημα είναι μια πιο εύκολη σωτηρία από πέρυσι. Να μην παίζουμε στο… κόκκινο για τουλάχιστον ενάμισι γύρο».
    Για να συνεχίσει ο έμπειρος τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης Δημήτρης Μαγκαφίνης

    -«Είναι νωρίς για μεταγραφές, δε θα βιαστούμε. Θέλουμε παίκτες που θα μας κάνουν τη… δουλειά, σε θέσεις που χρειαζόμαστε και σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Πρέπει να διατηρήσουμε τον κορμό και να οργανωθούμε λειτουργικά. Η προετοιμασία ξεκινά 21 Ιουλίου. Θέλουμε τότε να έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών στο ρόστερ, περίπου 20. Ως τέλος Αυγούστου θα κλείσει το έμψυχο δυναμικό μας».

    6 Responses to “Ο προπονητής του Ορφέα Ελευθερούπολης Δημήτρης Μαγκαφίνης τονίζει: «Είναι νωρίς για μεταγραφές, δε θα βιαστούμε και θέλουμε παίκτες που θα μας κάνουν τη δουλειά»”