Bookmarks

    Έντονη είναι η φημολογία η οποία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και η οποία μάλιστα «πήρε σάρκα και οστά» μέσα από δημοσιεύματα στον γραπτό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο και η οποία θέλει τον αντιδήμαρχο του Δήμου Νέστου Χάρη Κολλαρά ως φερόμενο επενδυτή και ως ενδιαφερόμενο για να εμπλακεί με τον Α.Ο.Κ. . Μία φημολογία η οποία μπορεί να δίνει μία νέα διάσταση στον Α.Ο.Κ. από την ώρα που Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα της Καβάλας, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θανάση Κολλαρά γιου του ιδίου, τέτοιο θέμα μάλλον δεν φαίνεται να υφίσταται.

     

    Και αυτό γιατί όπως ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr το απλό ενδιαφέρον του που κατατέθηκε με μία μορφή ερώτησης, κάποιοι «το έδεσαν κόμπο».

     

    Οι δηλώσεις του Θανάση Κολλαρά στο www.kavalagoal.gr

    Χαρακτηριστικά ο χρηματοδότης της ομάδας του Κεραυνού Πέρνης και βασικός υποστηρικτής της εντυπωσιακής πορείας τα τελευταία χρόνια, Θανάσης Κολλαράς κάνοντας δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr δήλωσε τα εξής:

    -«Κατέθεσα μία ερώτηση σε συγκεκριμένο πρόσωπο που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και αυτή παρερμηνεύτηκε. Ήταν απλά και μόνο μία ερώτηση χωρίς έμπρακτο ενδιαφέρον της οικογένειάς μου για να ασχοληθούμε με τον Α.Ο.Κ. και κάποιοι το έδεσαν κόμπο».

     

    – Σε ερώτησή μας για το εάν επίκειται ραντεβού με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. , της οικογένειας Κολλαρά προκειμένου να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Α.Ο.Κ., ο Θανάσης Κολλαράς μας υπογράμμισε:

     

    – « Θα υπήρξε περίπτωση να συναντηθούμε με τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον. Από την ώρα που δεν υπάρχει δεν βρίσκω το λόγο να γίνει αυτό. Εμείς έχουμε αρκετά πράγματα να ασχοληθούμε και θα έλεγα ότι το «κεφάλαιο» που λέγεται Α.Ο.Κ. είναι ένα ζήτημα που προς το παρόν είναι μακρινό».

    4 Responses to “Ο Θανάσης Κολλαράς για την φημολογία περί εμπλοκής της οικογένειας του στον Α.Ο.Κ. υπογράμμισε στο www.kavalagoal.gr : «Μία ερώτηση της οικογένειάς μου για τον Α.Ο.Κ. κάποιοι την έδεσαν κόμπο ότι ενδιαφερόμαστε ως φερόμενοι επενδυτές του»”