Bookmarks

    Την απογοήτευση του, για τη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Α.Ο.Κ. μας εξέφρασε μιλώντας στο www.kavalagoal.gr, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε μας αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εκφραστεί από κανέναν επίσημα το ενδιαφέρον προκειμένου να αναλάβει τον Α.Ο.Κ. και να τον τρέξει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Παράλληλα ο Γιώργος Γραμμένος μιλώντας στο www.kavalagoal.gr, μας υπογράμμισε ότι ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται στο «χείλος» του γκρεμού ενώ παράλληλα μας διαβεβαίωσε ότι : «O αγώνας για τη διάσωση του Α.Ο.Κ. στο τέλος θα δικαιωθεί».

     

    Η συνέντευξη του Γιώργου Γραμμένου στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργο Γραμμένο έχει ως εξής:

     

    -Κύριε Γραμμένε έχουν ακουστεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα για την ύπαρξη επενδυτών. Η δική σας επίσημη άποψη ως Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ποια είναι:

    -«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα που κουβεντιάζουμε μαζί, δεν έχει γίνει και δεν έχει κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου ούτε μία επίσημη πρόταση. Παράλληλα θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως επίσημη συζήτηση ή κουβέντα με κάποιον ενδιαφερόμενο ή με κάποιον φερόμενο ως επενδυτή στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς είχαν την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης ενδιαφέροντος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.».

     

    -Δηλαδή τα όσα ακούγονται περί ύπαρξης επενδυτών δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

    -«Από όσα έχουνε πέσει στη δική μου αντίληψη και από την ενημέρωση την οποία έχω από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αλλά και από τον πρόεδρο Ντίνο Κανάκη, δεν υπάρχει τίποτε απολύτως επίσημο προς συζήτηση, πόσο μάλλον δε, προς ανακοίνωση».

     

    -Η έλλειψη ενδιαφέροντος που και εσείς από την πλευρά σας μας διαβεβαιώνεται ότι υπάρχει σήμερα, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. σας προβληματίζει;.

    -«Ασφαλώς και μας προβληματίζει και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το σίγουρο είναι πως στη περίπτωση που δεν υπάρξει επεπενδυτής τότε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί θα είναι μεγάλο. Σε εκείνη την περίπτωση τότε, τα μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να δούμε πως θα μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργογιατί το τελευταίο το οποίο θα πρέπει να γίνει, είναι να διαλυθεί η ομάδα. Βεβαίως θέλω να πω ότι τέτοιο θέμα δεν θα υπάρξει γιατί ότι και να γίνει, στην χειρότερη των περιπτώσεων, ο Ερασιτέχνης θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα συγκροτήσει μια ομάδα προσώπων ώστε ο Α.Ο.Κ. να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βέβαια δεδομένων των οικονομικών συνθηκών οι προοπτικές δεν θα είναι και τόσο πολύ σοβαρές. Το σίγουρο είναι ότι οι προθεσμίες μας πιέζουν, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας και ο σχεδιασμός της ομάδας θα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να τρέξει η ομάδα. Δηλαδή θα πρέπει να ρυθμιστούν αρκετά θέματα προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

     

    -Επειδή κύριε Γραμμένε είσαστε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και καθημερινά δέχεστε την αγωνία των Καβαλιωτών φιλάθλων. Από τη θέση στην οποία βρίσκεστε, πoιο είναι το μήνυμα το οποίο θέλετε να στείλετε στην φίλαθλη κοινή γνώμη και σε αυτούς οι οποίοι αγαπούν πραγματικά τον Α.Ο.Κ..;

    -«Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα ότι έρχεται μία από τις πιο κρίσιμες καμπές στην ιστορία του Α.Ο.Κ. και το σίγουρο είναι ότι και σε αυτή τη περίπτωση βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Όμως θα ήθελα να πω ότι όπως και κάποιες άλλες φορές έχουμε βρεθεί σε παρόμοια πολύ δύσκολη θέση, αλλά πάντα καταφέρναμε και ξεπερνούσαμε τα εμπόδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πιστεύω ότι και αυτή τη φορά αυτό θα συμβεί. Δηλαδή ο αγώνας για τη διάσωση του Α.Ο.Κ., στο τέλος θα δικαιωθεί».

    52 Responses to “Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος στο www.kavalagoal.gr: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία απολύτως επίσημη συζήτηση ή κουβέντα με κάποιον ενδιαφερόμενο ή με κάποιον φερόμενο ως επενδυτή στην ομάδα» – «Έρχεται μία από τις πιο κρίσιμες καμπές στην ιστορία του Α.Ο.Κ. και το σίγουρο είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού»”