Bookmarks

    Μόνο τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκαν σήμερα Παρασκευή (6/6) στη τακτική Γενική Συνέλευση τις Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και κανένα άλλο. Και το αναφέρουμε αυτό διότι οποιαδήποτε ελπίδα υπήρξε έστω και ελάχιστη για τον Α.Ο.Κ. προκειμένου να παραμείνει στην Football League, αυτή εξανεμίστηκε λόγω του ότι η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ειδικότερα ο πρόεδρος της Γιώργος Σαρρής δε μπήκε ούτε καν στη διαδικασία, εκτός ημερήσιας διάταξης να θέσει το θέμα της αναδιάρθρωσης.

     

    Στη Γ’ Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ.

    Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την ολοκλήρωση της τακτικής Γενικής Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο Ε.Π.Σ Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη ο οποίος παρέστη στη Γενική Συνέλευση μαζί με τον αντιπρόεδρο της τοπικής μας Ένωσης Γιώργο Σουφλέρη. Ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης και γενικότερα πλην των θεμάτων που ήταν στην ημερήσια διάταξη δεν συζητήθηκε κανένα άλλο θέμα. Έτσι οριστικά και αμετάκλητα, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Α.Ο.Κ. θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία αφού εάν υπήρχαν ελάχιστες ελπίδες να περάσει η αναδιάρθρωση η ίδια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τις βύθισε στο χάος. Βέβαια ήταν γνωστό ότι προσωπικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής δεν ήθελε εξαρχής να συζητήσει γύρω από το θέμα της αναδιάρθρωσης της Football League παρά τις όσες πιέσεις δέχτηκε κατά καιρούς και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να «περπατήσει» η πρόταση την οποία είχε καταθέσει πριν από δύο περίπου μήνες η ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Τέσσερις (4) ομάδες στη Γ’ Εθνική κατηγορία

    Με βάση λοιπόν όλες τις τελευταίες εξελίξεις συνολικά τέσσερις θα είναι οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για τον Α.Ο.Κ., τον Άρη Ακροποτάμου, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

    One Response to “Οριστικά στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ. αφού σήμερα Παρασκευή (6/6) δεν μπήκε καν το θέμα της αναδιάρθρωσης της Football League Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.”