Bookmarks

     

    Δε χρειάστηκε πολύ ώρα στις αρχές της εβδομάδας που διανύσαμε και στο ραντεβού που είχαν, Κώστας Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Τζήμας προκειμένου να τα βρούνε, με τον δεύτερο να παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Οι 2 άνδρες συναντήθηκαν και τα είπαν και όπως αναφέρουν πληροφορίες μας μετά από συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια με τον Γιάννη Τζήμα να παραμένει το «αφεντικό», στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Μάλιστα ο σχεδιασμός ξεκίνησε και σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος από τον προπονητή Γιάννη Τζήμα σε συνεργασία με τη διοίκηση του Κώστα Παπακωνσταντίνου  θα πέσει στη όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα, της Α2 κατηγορίας μπάσκετ της χώρας μας.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    O προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έκανε δηλώσεις και στις οποίες μεταξύ των άλλων μας σημείωσε τα εξής:

    «Εύχομαι να έχουμε πραγματικά μία πολύ καλή χρονιά, αυτή που έρχεται και να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πέρσι. Η χρόνια μάλιστα που πέρασε θέλω να τονίσω ότι ήταν μία χρονιά η οποία ενθουσίασε τους πάντες, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, έδειξε χαρακτήρα και σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι ένα άτομο το οποίο δίνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει ζωντανή και ψηλά την ομάδα και βέβαια όλη μας περιμένουμε κάποιες εξελίξεις σε ο,τι έχει να κάνει με το θέμα της ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως εμείς δε μπορούμε να περιμένουμε τις συγκεκριμένες εξελίξεις την ώρα που κανένας δε γνωρίζει, χρονικά που θα φτάσει το όλο θέμα για το λόγω αυτό η απόφαση και η επιλογή μας είναι να τρέξουμε όσο περισσότερο γίνεται να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δείξουμε στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει, κάνοντας όλους τους φιλάθλους της Καβάλας υπερήφανους».

    One Response to “Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης με τον Γιάννη Τζήμα να παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας”