Bookmarks

    Σε νέα ανακοίνωση προχώρησαν σήμερα Δευτέρα (23/6) τα πρόσωπα τα οποία και επίσημα από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα συμφώνησαν να τρέξουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν σε τοπικά ραδιόφωνα. Μάλιστα χωρίς να τον κατονομάζουν η ανακοίνωση τους στρέφεται κατά του Στέλιου Καατρακυλάκη.

     

    Μάλιστα στην ανακοίνωση τους οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης υπογραμμίζουν ότι: «Δίνουμε τη δυνατότητα στην νέα πρόταση και σε οποιοδήποτε άλλη νέα πρόταση, να προσκομιστεί και να αξιολογηθεί απο το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. έως την Πέμπτη 26/6/2014 με γνώμονα το καλό του συλλόγου».

     

    Αναλυτικά οι ανακοίνωση

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των Αντώνη Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδη αναφέρει τα εξής:

    – «Μετά απο όσα ακούστηκαν πριν απο λίγο σε ραδιοφωνική εκπομπή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εμείς, επειδή δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές και υπονοούμενα για τον τρόπο ανάληψης της ηγεσίας του ΑΟΚ, θιγμένοι απο
    την όλη κατάσταση, χωρίς καμία συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη, εμείς προσωπικά δίνουμε τη δυνατότητα στην νέα πρόταση και σε οποιοδήποτε άλλη νέα πρόταση, να προσκομιστεί και να αξιολογηθεί απο το Δ.Σ. του ΑΟΚ έως την Πέμπτη 26/6/2014 με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε πλιάτσικο και να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις. … Πάνω απο όλα ο ΑΟΚ…».

     Με τιμή
    Αντωνίου Αντώνης – Λαζαρίδης Σάββας

     

    Πήραν το «πράσινο φως» από τον Ερασιτέχνη

    Βέβαια την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακό (21-22/6) ήταν ένα διήμερο έντονων διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ουσιαστικών συζητήσεων και τελικά η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. άναψε το «πράσινο φως» στους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έδειξαν αμέριστη διάθεση για το καλό της ομάδας και οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο φορτίο της ομάδας. Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής (22/6) γύρω στις 7  το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε οριστικοποιήστε τη συμφωνία με τους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη.

     

    Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    – «Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει πως σήμερα επήλθε οριστική συμφωνία με τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες κ. κ. Λαζαρίδη Σάββα και Αντωνίου Αντώνιο, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί που κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος μας. Η συγκεκριμένη πρόταση κρίθηκε αξιόλογη κι αξιόπιστη από το σύνολο του διοικητικού μας συμβουλίου και πως πληροί τις προδιαγραφές που θέσαμε. Πιστεύουμε πως σύντομα η ομάδα μας θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με την στήριξη όλων μας, και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί και η τακτική γενική συνέλευση του Α.Ο.Κ., όπου θα παρουσιαστεί και το πλάνο του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-15»

    2 Responses to “Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης: «Δίνουμε τη δυνατότητα στη νέα πρόταση και σε οποιοδήποτε άλλη νέα πρόταση, να προσκομιστεί και να αξιολογηθεί απο το Δ.Σ. του ΑΟΚ έως την Πέμπτη 26/6/)» – «Εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε πλιάτσικο τον Α.Ο.Κ. και να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις»”