Bookmarks

     

    Πέρα για πέρα πετυχημένη χαρακτηρίστηκε η ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε για την Α.Ε.Κ. Καβάλας η οποία στο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατάφερε να ξεχωρίσει, μεταξύ των κορυφαίων σωματείων της κατηγορίας αλλά και σε ολόκληρο το νομό. Όμως η αλλαγή «σκυτάλης» στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν από τα αξιοσημείωτα, με τον Σταμάτη Τσάμαρη να ηγείται πλέον της Διοίκησης του Καβαλιώτικου  συλλόγου παίρνοντας τα ηνία από τον πρώην πρόεδρο Αντώνη Πρασίνη.

     

    Μάλιστα από τη πλευρά του ο νέος πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης οραματίζεται ένα σύλλογο ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να δηλώνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν την Α.Ε.Κ. Καβάλας ακόμη πιο ψηλά.

     

    Οι δηλώσεις του Σταμάτη Τσάμαρη

    Χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε.Κ. Καβάλας λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις δηλώσεις τις οποίες έκανε, υπογράμμισε τα εξής:

    – «Για μένα η εκτίμηση και η επιλογή στο πρόσωπό μου από τον κ. Αντώνη Πρασίνη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι δέσμευση ευθύνης και προσφοράς. Το ποδόσφαιρο αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας, και ως τέτοιο κομμάτι βρίσκεται σε αλληλοεπίδραση με όλες τις πλευρές της πόλης. Στην ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ όμως κανείς δεν περισσεύει. Πέρα από την ομάδα των έντεκα ανθρώπων του ΔΣ υπάρχουν και άλλα μέλη αυτής της οικογένειας που βοηθάνε και στηρίζουν αυτό το καινούργιο ξεκίνημα όπως προπονητές, γονείς των παιδιών καθώς και φίλοι της ομάδας των οποίων η συμβολή είναι πολύτιμη και απαραίτητη. Η συλλογικότητα και η ενότητα είναι προϋπόθεση για να προχωρήσει η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ σε όλους τους τομείς. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι οι επιτυχίες που είχε η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αυτή την περίοδο τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής πρέπει και θα συνεχιστούν με συλλογική προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Εγώ όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είμαστε στη διάθεση όλων με καθημερινή συμβολή. Η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι το σωματείο που ευελπιστούμε να κάνει τη διαφορά παντού. Οι φίλοι της ομάδας καθώς και οι γονείς των παιδιών θα θέλουν να βλέπουν και να χαίρονται μια τέτοια ομάδα. Έχουμε μιλήσει ήδη με όλους τους προπονητές της ομάδας, ακούσαμε προτάσεις και  ιδέες, ακόμη και ανησυχίες και προβληματισμούς. Θα υπάρξει σύνθεση απόψεων, δημιουργική σύνθεση που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε θέσει . Ένα πλάνο που έχει ως βασικό άξονα τη στήριξη των τμημάτων υποδομής και την προώθηση των  παιδιών μας στην αντρική ομάδα και γιατί όχι και ακόμη παραπέρα… Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής αλλά υπολογίζω ότι θα είναι όσο το δυνατόν συντομότερος, χάρη στους άξιους συνεργάτες, που είναι έτοιμοι για όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

     

    Το νέο Διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας

    Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας και το οποίο είναι το εξής:

    Πρόεδρος: Σταμάτης Τσάμαρης

    Α’ Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Πρασίνης

    Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Ζήκος

    Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Πέτκας

    Ταμίας & Υπευθ. Τμημ.Υποδομής: Βασίλειος Ανανιάδης

    Γενικός Αρχηγός: Ηλίας Χατζατίδης

    Έφορος Υλικού: Βασίλειος Ηλιάδης

    Τεχνικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής: Εμμανουήλ Γερακίνης

    Υπευθ. Οργανωτικού και Ανάπτυξης: Ορέστης Νικολαίδης

    Μέλη: Νικόλαος Τσαλίκογλου, Προκόπιος Παρίσσος

    Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Πέτρος Β. Πετρόπουλος

    2 Responses to “Αλλαγή «σκυτάλης» και επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας με τον Σταμάτη Τσάμαρη να παίρνει τα ηνία από τον Αντώνη Πρασίνη.”