Bookmarks

     

    Σε μία νέα περίοδο μπαίνει το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το Σάββατο (14/6) αναμένεται να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις. Η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα ξεκινήσει σήμερα στις 10 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας της Καβάλας.

     

    Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

    Να σημειώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση το Σάββατο (14/6) θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και το 1ο θέμα στην ημερήσια διάταξη έχει να κάνει με την ανάγνωση και επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση της απαρτίας. Το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει να κάνει με την εκλογή δυο γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης ενώ το 3ο θέμα της Γενικής Συνέλευσης έχει να κάνει με την έγκριση των πεπραγμένων Διοικητικού Απολογισμού της χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα το σώμα θα κληθεί να εγκρίνει, τον οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2014 καθώς και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη μετά την έγκριση του απολογισμού από τα Σωματεία της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε πως εάν δεν υπάρξει απαρτία τότε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/6), στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με τα ίδια ακριβώς θέματα.

     

    Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη στο www.kavalagoal.gr

     

    Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης έκανε δηλώσεις και αναφερόμενος στη σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της τοπικής μας Ένωσης, χαρακτηριστικά μας δήλωσε τα εξής:

    -«Κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής μας Συνέλευσης κυρίως θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τον Οικονομικό αλλά και τον Διοικητικό απολογισμό. Εκεί βέβαια αναμένεται να συζητηθούν και πολλά άλλα θέματα τα οποία έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου που μας πέρασε. Κυρίως τα θέματα αυτά έχουν να κάνουν με την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση, όπως τα ίδια τα Σωματεία πιθανόν να το θέσουν. Την ίδια ώρα θέλω να τονίσω ότι θα συζητηθούν και κάποια άλλα δευτερεύοντα θέματα όπως ο καταρτισμός των ομίλων, των νέων πρωταθλημάτων. Έτσι με απλά λόγια να τονίσω ότι θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διεξαγωγή των νέων πρωταθλημάτων της τοπικής μας Ένωσης. Στη συνέχεια δε τα θέματα αυτά θα αποφασιστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης».

     

    – Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας τι περιμένετε από την ετήσια τακτική Γενική της Συνέλευση;

    -«Εμείς πάντοτε περιμένουμε τις προτάσεις από τους παράγοντες των Ερασιτεχνικών Σωματείων οι οποίες με τις δικές μας σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις πρωτοβουλίες μας,θα συμβάλουν ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Εμείς αυτό περιμένουμε και κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής Γενικής Συνέλευσης μας. Εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι ο κάθε ένας παράγοντας, θα πρέπει να βλέπει συλλογικά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας και όχι να κοιτάει το τι θέλει η ομάδα του.

     

    -Με βάση τα ακούσματα των προθέσεων των ερασιτεχνικών σωματείων, κύριε Ευσταθιάδη σε ποιόν βαθμό εκτιμάται ότι μπορεί να προχωρήσει η αναδιάρθρωση;

     

    -« Οι απόψεις είναι διαφορετικές και αυτό γιατί ο κάθε παράγοντας κοιτάει τι θέλει το Σωματείο του. Κάποιοι υποστηρίζουν τη μείωση των ομάδων κάποιοι άλλοι το ακριβώς αντίθετο. Εμείς από την πλευρά μας θα δούμε που θα κινηθεί η πλειοψηφία των εκπροσώπων των Ερασιτεχνικών Σωματείων και ανάλογα θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει. Εκτίμηση μου είναι ότι το πρωτάθλημα της League θα συνεχίσει όπως την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύσαμε. Αυτό θα ισχύσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και εάν τα Σωματεία για τη μεθεπόμενη περίοδο θελήσουν κάτι διαφορετικό, τότε όλες οι τροποποιήσεις θα αναφέρονται στη προκήρυξη για τα πρωταθλήματα της περιόδου 2015-2016.

     

     

     

    Comments are closed.