Bookmarks

    Το όνειρο ανεύρεσης κάποιου η κάποιων επενδυτών στον Α.Ο.Κ. μάλλον δείχνει, στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε να είναι ένα όνειρο μακρινό αφού όσοι οραματισμοί και εάν επιχειρήθηκαν να δουν το «φως» της δημοσιότητας μάλλον αποτέλεσαν «όνειρο θερινής νυκτός». Βλέπεται, η φαντασία έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μάλλον ορισμένοι εξακολουθούν και συνεχίζουν να επιχειρούν να αυτοπροβάλλονται, στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι φέρνουν επενδυτές στον Α.Ο.Κ. προκειμένου να τον λυτρώσουν από την κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται.

     

    Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός ότι έχουμε «χορτάσει» από επενδυτές οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν χιλιάδες ευρώ ώστε να βγάλουν την ομάδα από τη μιζέρια, από το αδιέξοδο. Που είναι άραγε αυτοί οι επενδυτές; Γιατί αυτοί οι οποίοι τους προβάλλουν δεν λένε τα ονόματα τους και προσπαθούν έντεχνα να τους κρατήσουν στην ανωνυμία αλλά και στην επιφάνεια; Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να αναλάβει τις τύχες του Α.Ο.Κ. και θέλει να τον τρέξει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η Διοίκηση του ερασιτέχνη τους περιμένει και θα τους περιμένει μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουνίου. Βλέπεται όμως ότι από λόγια έχουμε «χορτάσει» και το κακό σε πολλές περιπτώσεις έχει παραγίνει. Όποιος πραγματικά θέλει να μπει μπροστά σε μια κίνηση, είτε ο ίδιος είτε εκπροσωπώντας κάποιους επενδυτές, «να ανοίξει από τώρα τα χαρτιά του», να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση δημόσια ξεκαθαρίζοντας, ποιος είναι, ποιους εκπροσωπεί και τι ακριβώς θέλει. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα και βέβαια σε κανέναν δε θα πρέπει να του επιτραπεί, το παιχνίδι που λέγετε «κρυφτούλι» να συνεχίσει να υφίσταται.

     

    Τα περιθώρια ημέρα με την ημέρα στενεύουν

    Βέβαια σ όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τα περιθώρια μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο στενεύουν, αφού είναι γνωστό ότι το Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα περιμένει εγγράφως όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν επίσημα τις προτάσεις τους να το πράξουν αυτό μέχρι την Κυριακή 15 Ιουνίου. Από σήμερα μέχρι τότε, υπολείπεται μόλις ένα δεκαήμερο και μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά  να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας ας το αποδείξουν έμπρακτα. Οι «φούσκες» και  οι δήθεν… επενδυτές πλέον δεν θα έχουν καμία θέση στον Α.Ο.Κ..

     

    Ξεκαθαρίζει στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. το τοπίο

    Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει και την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου, στην  προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθαρίζει το τοπίο, σχετικά με την κατηγορία στην  οποία θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ. τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τη συγκεκριμένη μέρα έχει παραγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εκεί ενδεχομένως αν κριθεί από τον πρόεδρο της, Γιώργο Σαρρή να συζητηθεί η πρόταση την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ Καβάλα πριν από δύο μήνες περίπου, περί αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Football League. Όλα βέβαια να σημειώσουμε ότι θα εξαρτηθούν από την πρόθεση του προέδρου της Ε.Π.Ο. Γιώργου Σαρρή για το αν τελικά θα θέση υπόψη των μελών της Γενικής Συνέλευσης το θέμα της αναδιάρθρωσης η όχι. Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν, ότι από τη πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Γιώργος Σαρρής δεν δείχνει να νοιάζεται και πολύ, για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση της Football League. Με βάση όλα τα παραπάνω το αργότερα σε δύο με τρία εικοσιτετράωρα αναμένεται και με τη βούλα, να επισημοποιηθεί ότι η Γ’ Εθνική κατηγορία θα είναι η κατηγορία στη οποία θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ. τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

    5 Responses to “Ο Γιώργος Σαρρής δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. το θέμα της αναδιάρθρωσης της Football League την Παρασκευή 6 Ιουνίου – Άφαντοι παραμένουν οι επίδοξοι επενδυτές στον Α.Ο.Κ. οι οποίοι μέχρι σήμερα «πουλάνε αέρα κοπανιστό».”