Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση της ημερομηνίας «τελεσίγραφο», της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, έχει ξεκινήσει και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (15/6) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές εγγράφως να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου και ειδικότερα της πρότασης, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 στον 6ο όροφο είναι η Κυριακή 15 Ιουνίου.

     

    Βασανιστικά κυλάνε oι μέρες για τον Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι οι ημέρες κυλάνε βασανιστικά για τον Α.Ο.Κ., για το παρόν αλλά και για το μέλλον του και αυτό γιατί μπορεί να ακούμε η να διαβάζουμε για επενδυτές, αλλά επενδυτές δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τα περισσότερα από αυτά τα οποία έχουν γραφτεί δείχνουν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα από το περιεχόμενο της δήλωσης που μας έκανε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα Γιώργος Γραμμένος. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Γραμμένος μας είχε δηλώσει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εκφραστεί επίσημα προς τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα ενδιαφέρον από κανέναν ο οποίος θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γραμμένος μας δήλωσε τα εξής:

    -«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα που κουβεντιάζουμε μαζί, δεν έχει γίνει και δεν έχει κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου ούτε μία επίσημη πρόταση. Παράλληλα θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως επίσημη συζήτηση ή κουβέντα με κάποιον ενδιαφερόμενο ή με κάποιον φερόμενο ως επενδυτή στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς είχαν την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης ενδιαφέροντος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Από όσα έχουνε πέσει στη δική μου αντίληψη και από την ενημέρωση την οποία έχω από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αλλά και από τον πρόεδρο Ντίνο Κανάκη, δεν υπάρχει τίποτε απολύτως επίσημο προς συζήτηση, πόσο μάλλον δε, προς ανακοίνωση».

     

    Με βάση λοιπόν το περιεχόμενο των δηλώσεων από πλευράς του Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα Γιώργου Γραμμένου, μόνο αισιόδοξα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα πράγματα για το παρόν αλλά και για το μέλλον του Α.Ο.Κ. και με βάση την έλλειψη ενδιαφέροντος ο προβληματισμός που υπάρχει, χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένος. Μάλιστα η έλλειψη ενδιαφέροντος που υπάρχει μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. δρομολογεί μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός πως εάν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (15/6) τότε οι τύχες του Α.Ο.Κ βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση από τις προθέσεις που θα έχει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα είναι εκείνο το οποίο εκ των πραγμάτων θα είναι υποχρεωμένο να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία ώρα

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία ώρα προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια τα οποία έχει στην διάθεση της. Πιθανολογείτε μάλιστα πως μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος επενδυτής, με την ελπίδα ωστόσο «να πεθαίνει τελευταία». Βέβαια από κει και πέρα η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα πέραν της γραπτής πρότασης που θα περιμένει εγγράφως μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, στην πρόταση αυτή το σίγουρο είναι ότι θα περιμένει να γίνεται πράξη οι τρεις όροι που έχουν τεθεί στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με βασικότερο εκείνο των έμπρακτων εγγυήσεων για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του επενδυτή.

     

    Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των ελάχιστων προδιαγραφών που θα πρέπει να τηρεί οποιαδήποτε γραπτή πρόταση για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή αλλά και το Δ.Σ. είναι:

    1) Καθορισμός προϋπολογισμού και στόχων της ομάδας.

    2) Οργανόγραμμα διοίκησης και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

    3) Έμπρακτες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του επενδυτή.

    2 Responses to “Ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και η αντίστροφη μέτρηση της ημερομηνίας της πρόσκλησης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Ερασιτέχνη έχει ήδη ξεκινήσει – Οι ημέρες κυλάνε βασανιστικά και οι φερόμενοι επενδυτές «κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους»”