Bookmarks

    Μια διαφορετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στη σελίδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος μέσω στο fb της οποίας το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ζητά την οικονομική στήριξη όλων αυτών που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

     

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Η πεποίθηση ότι ο «αθλητισμός αποτελεί παράγωγο του Πολιτισμού» μας χαρακτηρίζει όλους ανεξαιρέτως (από τον Πρόεδρο μέχρι και τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή). Το «εύ αγωνίζεσθαι» και η «ευγενής άμιλλα» υφίστανται σαν απώτεροι στόχοι της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας.

    Η επικείμενη συμμετοχή του Συλλόγου μας (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (αγωνιστική περίοδος 2014-2015) βιώνεται απ’ όλους εμάς ως μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή!!

    Όνειρο μας: οι αγωνιστικές επιτυχίες του Σωματείου μας να καταστήσουν το Δημοτικό Γήπεδο Κοκκινοχώματος πόλο έλξης για το νεανικό πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής (προώθηση του Πολιτισμού μέσω του Αθλητισμού).

    Για τον παραπάνω λόγο: το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, να στηρίξουν μια ιδιαίτερα επίπονη οικονομικά προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται με σκοπό τη διάκριση του Γ.Σ.  «Βυζάντιο Κοκκινοχώματος» σ’ ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο, από αγωνιστικής πλευράς.

    Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του σωματείου:

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΟ»

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 342/296005-22

    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ (ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ)».

     

    7 Responses to “Μια διαφορετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στη σελίδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος μέσω στο fb της οποίας το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ζητά την οικονομική στήριξη”