Bookmarks

    Η επιστροφή του Στέλιου Κατρακυλάκη το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (4/6) στην Καβάλα από το Βέλγιο δεν αποκλείεται να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις με βάση πάντα το ενδιαφέρον το οποίο ο ίδιος εξέφρασε πριν από μερικές εβδομάδες, στις συζητήσεις που πραγματοποίησε με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργο Γραμμένο. Βέβαια από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα υπήρξε στασιμότητα στις εξελίξεις και αυτή προέκυψε λόγω της επίσκεψης στο Βέλγιο του Στέλιου Κατρακυλάκη. Μάλιστα ο ίδιος ταξίδεψε εκεί προκειμένου να συναντήσει τον προσωπικό του φίλο και προπονητή της Βελγικής ομάδας Γκενκ, Αιμίλιο Φερέρα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δυο άνδρες διατηρούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

     

    Ενδεχόμενες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

    Η επιστροφή μάλιστα του Στέλιου Καταρακυλάκη στην Καβάλα δεν αποκλείεται να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στον Α.Ο.Κ. τις επόμενες ημέρες  με βάση πάντοτε το ενδιαφέρον το οποίο είχε εκφραστεί από τον ίδιο κατά το πρόσφατο παρελθόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Κατρακυλάκης τις επόμενες ημέρες ενδεχόμενα εκ νέου να συναντήσει τον Γιώργο Γραμμένο προκειμένου επί τάπητος να συζητηθούν νέα δεδομένα.

     

    Πρέπει να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι όποιες και εάν είναι οι εξελίξεις οι οποίες θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει αυτές να γίνουν με γρήγορους ρυθμούς λόγω του ότι όσο κυλάνε οι μέρες, τόσο ο χρόνος θα λειτουργεί σε βάρος της ομάδας. Και αυτό γιατί τα περιθώρια στενεύουν και η ημερομηνία την οποία έθεσε ως «τελεσίγραφο» ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. πλησιάζει. Πρόκειται για την 15η Ιουνίου ημέρα κατά την οποία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως από τους ενδιαφερόμενου επενδυτές οι προτάσεις που θα γίνουν βέβαια την ίδια ώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δε δείχνει να αισιοδοξεί ιδιαίτερα με βάση τα όσα έχουν γίνει έως τώρα χαρακτηρίζοντας το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί ως ενδιαφέρον διαμέσου συζητήσεων και όχι επί της ουσίας. Έτσι με βάση όλα αυτά και όσο κυλάει ο χρόνος και δεν γίνεται απολύτως τίποτε τόσο αυτός θα κυλάει σε βάρος της ομάδας.

     

    Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή (6/6) στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.

    Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι δεν αναμένεται να αλλάξουν και πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (6/6). Μέρα με τη μέρα οι ελπίδες να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League και κατ’ επέκταση ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει στη συγκεκριμένη κατηγορία, ελαχιστοποιούνται ενώ σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ενδεχομένως η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Παρασκευή (6/6) ούτε καν να συζητήσει την πρόταση της ΠΑΕ Καβάλα για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας (3 από κάθε όμιλο), του πρωταθλήματος της Football League που ολοκληρώθηκε με τα μπαράζ ανόδου στη Super league. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και προς αυτή την κατεύθυνση λύση δεν αναμένεται να δοθεί και πλέον τυπικά περιμένουμε τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. προκειμένου να γίνει γνωστή η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι την Ε.Π.Σ. Καβάλας στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα εκπροσωπήσουν, ο πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Σουφλέρης.

     

    4 Responses to “Η επιστροφή του Στέλιου Κατρακυλάκη το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (4/6) στην Καβάλα από το Βέλγιο δεν αποκλείεται να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στον Α.Ο.Κ. – Πήγε για να συναντήσει τον προσωπικό του φίλο και προπονητή της Βελγικής ομάδας Γκενκ, Αιμίλιο Φερέρα”