Bookmarks

  Μία εξέλιξη και μάλιστα ιδιαίτερα απρόσμενη φαίνεται πως έχουν πάρει τα πράγματα στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τους φερόμενους ως επενδυτές, Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη. Και αυτό γιατί τα συγκεκριμένα δύο πρόσωπα τα οποία παραβρέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. το βράδυ της πέμπτης (19/6)  και όπως όλα έδειχναν είχαν πάρει το «πράσινο φως» για να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, μία απρόσμενη εξέλιξη τους οδήγησε στο να προχωρήσουν σε γραπτή δήλωση απόσυρση τους ενδιαφέροντος.

   

  Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης

  Να σημειώσουμε ότι αφορμή για τη συγκεκριμένη έκδοση της ανακοίνωσης των δύο ανδρών αποτέλεσε μία πληροφορία η οποία έφτασε στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του την Πέμπτη (19/6) περί ύπαρξης και άλλων ενδιαφερόμενων επενδυτών στην ομάδα. Η είδηση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε τους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη οι οποίοι χωρίς δεύτερη κουβέντα απέσυραν αμέσως το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα με τη κίνηση τους αυτή ήθελαν την ίδια ώρα να εκφράσουν και την ενόχληση τους για τι, ενώ είχαν αρχικά αποσπάσει το «οκ» από τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στη συνέχεια η τροπή του όλου θέματος, τους άφησε «στα κρύα του λουτρού». Έτσι τα συγκεκριμένα δύο πρόσωπα προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης και το περιεχόμενο της είναι το εξής:

  -«Με αφορμή τις εξελίξεις και την νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον Σύλλογο, σας γνωρίζουμε πως ο ΑΟΚ την δεδομένη στιγμή χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων … Και σε αυτήν την λογική αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας αποδεσμεύοντας και διευκολύνοντας το ΔΣ, και παραμένουμε δίπλα σε όποια επιλογή εκ νέου στηρίξει ο ερασιτέχνης ΑΟΚ με ειλικρινή αισθήματα συμπαράστασης».

   

  Σάβ. Λαζαριδης -Αντ. Αντωνίου

   

  Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι εμείς από τη πλευρά μας επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους στη έρευνα μας για να δούμε το τι ακριβώς έγινε αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Όμως στις συζητήσεις που κάναμε με πρόσωπα που ανήκουν στο περιβάλλον και των δύο φερόμενων ως επενδυτών, μας εκφράστηκε η δυσφορία για τη τροπή που πήραν τα πράγματα καθώς και για την ανατροπή των όλων δεδομένων.

   

  Ντίνος Κανάκης: «Έγινε παρεξήγηση»

  Την ίδια ώρα από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δια στόματος του προέδρου Ντίνου Κανάκη δηλώνει κατηγορηματικά ότι : « Έγινε παρεξήγηση». Μάλιστα από την πλευρά του ο ίδιος στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μετά την τροπή και την ανατροπή των δεδομένων χαρακτηριστικά ακούστηκε να δηλώνει τα εξής:

  -«Είναι φανερό πως έγινε παρεξήγηση. Θα ήθελα να πω ότι εμπιστευόμαστε απόλυτα τους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη και δεν άλλαξε τίποτα από τα όσα συζητήσαμε και συμφωνήσαμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μας».

   

  Εμπλοκή ή απλά μια παρεξήγηση;

  Με βάση τα όλα τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες και δεδομένης της στάσης που κράτησαν οι δύο πλευρές, «γεννιέται» απλά ένα ερώτημα. Αν τελικά τα πράγματα έχουν εμπλακεί ή αν όντως πρόκειται, απλά για μία παρεξήγηση. Αν όντως πρόκειται απλά για μία παρεξήγηση τότε αυτή θα πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό και από τη στιγμή που το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. της βράδυ της Πέμπτης (19/6) στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, άναψε το «πράσινο φως» στους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη, τότε αυτοί για το καλό της ομάδας θα πρέπει να λυθεί και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται. Βέβαια όπως έγινε γνωστό να τονίσουμε ότι έχει εκφραστεί και το ενδιαφέρον από συγκεκριμένο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος και στις αρχές του μήνα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον ως εκφραστής κάποιων συγκεκριμένων προσώπων να εμπλακεί με την ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο αυτό, είναι ο Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος ναι μεν τον τελευταίο καιρό κρατούσε στάση αναμονής και τηρούσε σιγή ιχθύος, επανήλθε με νέα δεδομένα. Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και μάλιστα πολύ σύντομα να βγάλει σχετική ανακοίνωση και επίσημα να τοποθετηθεί γύρω από όλες τις εξελίξεις, προκειμένου να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση και ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση «η σιωπή δεν είναι χρυσός».

  8 Responses to “Απέσυραν το ενδιαφέρον τους εκφράζοντας την ενόχληση τους οι φερόμενοι επενδυτές Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης – Ντίνος Κανάκης: «Πρόκειται απλά για μία παρεξήγηση» – Επίσημα θα πρέπει να τοποθετηθεί ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. για να διαλευκανθεί η αλήθεια”