Bookmarks

     

    Έφυγε σε ηλικία 68 ετών από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/6) ο γνωστός συμπολίτης μας, πρώην δάσκαλος, παράγοντας του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάνω από όλα άνθρωπος, ο Βασίλης Ραφτόπουλος. Τον συναντούσαμε καθημερινά στους δρόμους της πόλης μας και πάντα είχε να πει μια καλή κουβέντα για όλους.

     

    Τον Βασίλη Ραφτόπουλο, τον γνωρίσαμε ως τον άνθρωπο το ατελείωτο χαμόγελο. Το πρόσωπο που αγάπησε το ποδόσφαιρο και τον καβαλιώτικο αθλητισμό. Ως παράγοντα στους Μυρμιδόνες Καβάλας, ως πατέρα του ποδοσφαιριστή του συλλόγου Παναγιώτη Ραφτόπουλου. Ήταν ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας στις εκλογές του 2013, εκλέχθηκε και πήρε τη θέση του μέλους συμμετέχοντας όμως ενεργά στις δραστηριότητες της διοίκησης. Είχε προτάσεις για το τοπικό μας ποδόσφαιρο αλλά και για το σύλλογο που υπηρετούσε και όσοι μένουμε πίσω οφείλουμε να ακολουθήσουμε και να τις εφαρμόσουμε στο μέτρο του δυνατού. Από τη θέση που βρισκόμαστε θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. Η κηδεία του Βασίλη Ραφτόπουλου έγινε σήμερα Δευτέρα (23/6) στις 5μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Καβάλα.

     

    5 Responses to “Έφυγε σε ηλικία 68 ετών από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/6) ο γνωστός συμπολίτης μας, πρώην δάσκαλος, παράγοντας του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάνω από όλα άνθρωπος, ο Βασίλης Ραφτόπουλος”