Bookmarks

     

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 10 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Lucy» στην Καβάλα. Πρόκειται για μία Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας, που ανήκουν στη δύναμη της τοπικής Ένωσης, θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για τα θέματα τα οποία ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο να σημειωθεί ότι γίνεται λεπτομερής αναφορά σε όλες τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από την Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    – «1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ αποφάσισε, τη σύγκλιση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών της, να διεξαχθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 10.π.μ. στην πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω

    1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας

    2. Εκλογή δύο (2) γραμματέων για την τήρηση πρακτικών της Γ.Σ.

    3. Έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού απολογισμού για την περίοδο  2013-2014

    4. Έγκριση οικονομικού απολογισμού (1-1-2013-31-12-2013)

    5.    Διάφορα

    6. Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2014

    7. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη μετά την έγκριση του απολογισμού από τα σωματεία της Γενικής Συνέλευσης.

     

    2. Ο μη διεξαχθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Ελευθ/λης – Ελπίς Κρυονερίου για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας θα διεξαχθείτην Τετάρτη 21-5-2014 και ώρα 5.30.μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης.

     

    3. Το Σάββατο 24-5-2014 θα διεξαχθούν τα τουρνουά ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών, (Κ11) στο βοηθ στάδιο Κωτσάλου και (Κ9) στο γήπεδο Μυρτοφύτου. Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο έγκαιρα και πιο συγκεκριμένα ώρα 2.μ.μ.

    Κ9 συμμετοχές: Α.Ε. Καβάλας, Αετός Ορφανού, Κεραυνός Κρηνίδων, Βρασίδας Νέας Περάμου, Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Θεαγένης Θάσου, Μ.Α. Αντιφιλίππων

    Κ11 συμμετοχές: Καβάλα 2004, Άρης Ακροποτάμου, Α.Ε. Καβάλας Α΄, Θεαγένης Θάσου, Π.Ο. Κεραμωτής, Α.Ε. Καβάλας Β΄, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Δόξα Αμυγδαλεώνα.

     

    4. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας προτίθεται να διοργανώσει τουρνουά για την κατηγορίας «ΜΠΑΜΠΙΝΟ» δηλαδή για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008. Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα να λάβουν μέρος σωματεία να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία της ένωσης έως και την Παρασκευή 23-5-2014.

     

    5. Η τελευταία αγωνιστική όλων των ανδρικών μας πρωταθλημάτων λόγω των εκλογών θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-5-2014.

     

    6. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται σε όλους τους υποψήφιους των εκλογών που προέρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

     

    7. Τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής του σωματείου Ελπίς Κρυονερίου κ. Παπαδόπουλος Ε με αριθμό δελτίου Ε.Π.Ο. 544409, με εκατόν πενήντα (150) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ελπίς Κρυονερίου-ΑΟ Ελαιοχωρίου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 19-5-2014.

     

    8. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Γραντζίδης Σ. ΑΟ Ελαιοχωρίου 1 αγωνιστική

    Παπαδόπουλος Ε. Ελπίς Κρυονερίου 1 αγωνιστική».

     

    7 Responses to “Το Σάββατο 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο ξενοδοχείο Γαλαξίας”