Bookmarks

     

    Την Κυριακή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών κατηγορίας «μπαμπίνο» το οποίο πρόκειται να διοργανώσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Πρόκειται για τουρνουά ποδοσφαίρου ηλικίας από την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετέπειτα και το οποίο σίγουρα αναμένεται να παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Στο σχετικό δελτίο τύπου μάλιστα το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Καβάλας αλλά και γενικότερα αναφορά γίνεται στις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας προτίθεται να διοργανώσει τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών κατηγορίας «μπαμπίνο» γεννημένοι δηλαδή από 1-1-2007 και μετέπειτα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 7-6-2014. Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εγγράφως.

     

    2. Το Σάββατο 24 Μαίου 2014 η Ε.Π.Σ. Καβάλας διεξάγει δύο (2) τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομής. Συγκεκριμένα αυτό της κατηγορίας (Κ11) που θα διεξαχθεί στο βοηθ. Κωτσάλου και αυτό της κατηγορίας (Κ9) που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μυρτοφύτου.

     

    3. Κάνουμε γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν  δελτίο ποδοσφαιριστή, ότι απαγορεύεται η συμμετοχή τους σε αγώνες ποδοσφαίρου άμμου, τους οποίους διοργανώνουν ιδιώτες. Σε τυχόν συμμετοχή τους θα τιμωρούνται μετά από σχετική καταγγελία με εξάμηνη ανάκληση της ισχύος, του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

     

    4. Ενημερώνουμε όλα μας τα σωματεία ότι υποχρεούνται να εξοφλήσουν κάθε τους οφειλή προς την Ε.Π.Σ. Καβάλας και την Ε.Π.Ο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχουν το δικαίωμα να προβούν σε καμία μεταβολή ποδοσφαιριστή (εγγραφή-μεταγραφή-αποδέσμευση) αλλά και να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

     

    5. Οι προπονητές που οφείλουν χρηματικά πρόστιμα οφείλουν να τα εξοφλήσουν διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους χορηγηθεί Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    6. Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που οφείλουν την ετήσια τακτική τους επιχορήγηση, οφείλουν να την εξοφλήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους χορηγηθεί βεβαίωση περί μη οφειλής από την Ε.Π.Σ.Κ, στοιχείο απαραίτητο για να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Π.Ο. για το νέο πρόγραμμα και κύπελλο.

     

    7. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)€ ο προπονητής του σωματείου Κεραυνός Κρηνίδων κ. Λαζαρίδης Κ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΜΑ Αντιφιλίππων-Κεραυνός Κρηνίδων.

     

    8. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ρέτσας Σ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 2 αγωνιστικές

    Σγουρίδης Χ. ΜΑ Αντιφιλίππων 2 αγωνιστικές».

    3 Responses to “Την Κυριακή 7 Ιουνίου η Ε.Π.Σ. Καβάλας διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών κατηγορίας «μπαμπίνο»”