Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος από το γεγονός ότι ο Καβαλιώτικος Σύλλογος εξασφάλισε τη παραμονή στη κατηγορία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

     

    Πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα και κατά τη διάρκεια τις Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Κυριακή 1 Ιουνίου αναμένεται να συζητηθούν πολλά θέματα τα οποία αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι βασικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα είναι ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που έφυγε καθώς επίσης και ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου του Κοκκινοχώματος.

    5 Responses to “Την Κυριακή 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με βασικό θέμα των σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο”