Bookmarks

    Η πικρία η οποία υπάρχει στο στρατόπεδο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την μη υλοποίηση του στόχου που ήταν η άνοδος στην Α1 κατηγορία και η οποία κρίθηκε μόλις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, είναι το συναίσθημα που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Μία πικρία η οποία θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένη αφού η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έφτασε «στη βρύση» αγκάλιασε την άνοδο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας αλλά την έχασε στις λεπτομέρειες, ως γνωστών στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

     

    Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών της εντυπωσιακής φετινής πορείας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, ο Σωτήρης Καραποστόλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Φιλαθλητικό τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε για την ιστορία του συλλόγου ενώ μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τους Καβαλιώτες φιλάθλους.

     

    Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καραποστόλου

    Ο παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Σωτήρης Καραποστόλου έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Φιλαθλητικό, χαρακτηρίζοντας τα συναισθήματα ανάμικτα για τη χρονιά που έφυγε. Χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καραποστόλου είπε τα εξής:

     

    -«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας με ανάμικτα τα συναισθήματα αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τις προεκτάσεις να είναι πολύ θετικές. Το γεγονός όμως ότι ο στόχος μας για άνοδο στην Α1 δεν επιτεύχθηκε, μας αφήνει μια πικρία αλλά το σίγουρο είναι ότι ολόκληρη τη χρονιά ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο, όλοι ήμασταν μαζί πράγμα το οποίο θεωρώ ότι είναι δύσκολο στις ημέρες που διανύουμε. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώσαμε τη χρονιά με νίκη σε βάρος του Φιλαθλητικού και θέλαμε τη νίκη προκειμένου κανένας να πει το παραμικρό για μας, χωρίς να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα σε οποιονδήποτε. Πιστεύω να είμαστε υγιείς, να περάσουμε ένα ήρεμο και χαλαρό καλοκαίρι και να τα πούμε τη νέα μπασκετική περίοδο».

     

    -Ο Σωτήρης Καραποστόλου αναφέρθηκε στην παρουσία των Καβαλιωτών φιλάθλων καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας και αναφερόμενος στο θέμα αυτό υπογράμμισε τα εξής:

    -«Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας έδειξε ότι μας αγαπάει αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα μας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη σημαντική τους βοήθεια αλλά σίγουρα θέλω να τονίσω ότι θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Όμως η παρουσία του σε γενικές γραμμές κρίνεται συγκλονιστική, εντυπωσιακή και εκείνο το οποίο θέλω να τους διαβεβαιώσω προσωπικά είναι το ότι, αν είμαι του χρόνου εδώ εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να πετύχουμε στο στόχο μας».

    One Response to “Σωτήρης Καραποστόλου: «Θέλω να διαβεβαιώσω στον κόσμο της Καβάλας ότι αν είμαι του χρόνου στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε στο στόχο μας»”