Bookmarks

    Στο πρωτάθλημα τις Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών τις χώρας μας θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η  Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και δυο είναι τα ζητήματα τα οποία «πονοκεφαλιάζουν» των πρόεδρο Κώστα Παπακωνσταντίνου . Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με το ότι ο ίδιος θα πρέπει να αποφασίσει εάν η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίσει να λειτουργεί ως ΚΑΕ η θα μετατραπεί σε ερασιτεχνικό τμήμα.

     

    Το δεύτερο έχει να κάνει με την συνέχιση τις συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα ο οποίος είχε μια πέρα για πέρα πετυχημένη παρουσία στον πάγκο τις ομάδας .

     

    Συνάντηση των δύο πλευρών

    Μάλιστα Κώστας Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Τζήμας αναμένετε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ενδεχομένως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου μήνα προκειμένου να θέσουν επί τάπητος κάποια θέματα τα οποία αφορούν  τη συνεργασία και των δύο πλευρών και την νέα περίοδο. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο προπονητής Γιάννης Τζήμας δεσμεύεται

    Με έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με το συμβόλαιο, δηλαδή το οποίο είχε υπογράψει όταν είχε αναλάβει τις τύχες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Έτσι τη συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου εκεί οι δύο πλευρές να «δώσουν τα χέρια» και από κει και πέρα, να ορίσουν το πλάνο τις συνεργασίας τους για την νέα περίοδο.

     

    Θα αλλάξει το όνομα της;

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι πολύ πιθανό θεωρείται η Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να αλλάξει το όνομα της .Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ονομαστεί σε  Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Α.Ο.Κ.Κ.).

    9 Responses to “Στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα”