Bookmarks

    Το «μετέωρο βήμα του πελαργού». Κάπως έτσι θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στον Α.Ο.Κ. τον τελευταίο καιρό με τη ρευστότητα που υπάρχει να δημιουργεί έντονο προβληματισμό λόγω του ότι η αβεβαιότητα δίνει και παίρνει. Και αυτό γιατί ναι μεν στις 6 Ιουνίου θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αν θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση και η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Καβάλα για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας εκ των δύο ομίλων της Football League αλλά ωστόσο κανένας δε γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τους «Αργοναύτες».

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο προέχει είναι το να μάθουν οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. αλλά και η φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αν η ομάδα υποβιβαστεί τότε την τύχη της θα αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου του Ντίνου Κανάκη, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από επενδυτή ο οποίος θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το πρώτο λοιπόν σενάριο έχει να κάνει με τον υποβιβασμό του Α.Ο.Κ. στη Γ΄ Εθνική, την ανάληψη της όλης κατάστασης από τον ερασιτέχνη και ακολούθως αν ο ίδιος κρίνει τη μεταβίβαση της ομάδας σε πρόσωπο ή πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν να την τρέξουν. Εάν πάλι ο Α.Ο.Κ. δεν υποβιβαστεί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιστεί στη Football League και εκεί η αβεβαιότητα θα έχει την τιμητική της. Και αυτό γιατί απαιτείται να βρεθούν πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να τρέξουν την ομάδα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο, με πολλά εφόδια και αρκετές παγίδες.

     

    «Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που έρχεται

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι και το καλοκαίρι που έρχεται όπως και εκείνα τα οποία προηγήθηκαν αναμένεται να είναι ένα καλοκαίρι ιδιαίτερα «καυτό» με τις εξελίξεις να έρχονται με το «σταγονόμετρο» και βέβαια με την ομάδα να είναι ανάμεσα σε «συμπληγάδες πέτρες».

    Απαιτείται λύση και αυτή να είναι σοβαρή

    Πάντως είτε στην περίπτωση που ο Α.Ο.Κ. υποβιβαστεί είτε και στην αντίστοιχη που η ομάδα και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, η λύση η οποία θα πρέπει να βρεθεί, θα πρέπει να είναι λύση σοβαρή, με πρόσωπα τα οποία έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν ότι αγαπούν τον Α.Ο.Κ., και κυρίως σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή είναι διατεθειμένα να βάλουν το χέρι αρκετά βαθιά ώστε να κρατήσουν την ομάδα όρθια.

    2 Responses to “Καυτό αναμένεται να είναι και το καλοκαίρι που έρχεται για τον Α.Ο.Κ. με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Γ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή 6 Ιουνίου”