Bookmarks

    Η αγωνία για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά και τον φίλαθλο κόσμο της για το εάν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League ή τελικά θα υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και μέσα στον μήνα Μάιο αφού ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι στις 6 Μαΐου θα διεξάγονταν η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τελικά όπως όλα δείχνουν το θέμα μετατίθεται για έναν μήνα αργότερα και πιο συγκεκριμένα για τις 6 Ιουνίου.

     

    Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές, τελικά η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου και όχι την 6η Μαΐου όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Αυτό μάλιστα έγινε γνωστό και μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του η οποία έγινε πριν από την ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

     

    Παράταση αγωνίας για ένα μήνα

    Και ενώ παρατείνεται η αγωνία για το εάν τελικά ο Α.Ο.Κ. θα συνεχίσει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, άγνωστο παραμένει το αν θα έρθει στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η πρόταση την οποία κατέθεσε η Football League για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηγεσίες των συγκεκριμένων δύο αθλητικών οργάνων, της Football League και της ΕΠΟ δηλαδή, συζήτησαν επ’ αυτού του θέματος αλλά πολλά είναι τα ερωτηματικά τα οποία υπάρχουν για το εάν τελικά στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 6 Ιουνίου τα μέλη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα ασχοληθούν με το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αν αυτό δε γίνει και περάσει δηλαδή στα «ψιλά γράμματα» της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ την Παρασκευή 6 Ιουνίου τότε οι ελπίδες για παραμονή του Α.Ο.Κ. στη Football League εξανεμίζονται και θα ισχύσει ο βαθμολογικός υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

    5 Responses to “Τελικά την Παρασκευή 6 Ιουνίου ενδεχομένως η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ να συζητήσει για την πιθανή αναδιάρθρωση και για τον υποβιβασμό ή μη του Α.Ο.Κ.”