Bookmarks

    Προθεσμία μέχρι της 10 Ιουνίου έδωσε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας εάν και εφόσον τελικά υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ξεκαθάρισε ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδα ανθρώπων για να ασχοληθούν με τα διοικητικά της Καβάλας αλλά ωστόσο θα πρέπει μέχρι της δέκα του επόμενου μήνα να καταθέσουν της προτάσεις τους.

     

    Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γραμμένος ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που δεν προκύψει θετικό αποτέλεσμα και δεν προέλθει κάποια συμφωνία με τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για να αναλάβουν την ομάδα τότε εκ των πραγμάτων ο Ερασιτέχνης θα είναι εκείνος ο οποίος θα κληθεί να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά». Πάντως ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο Eρασιτέχνης δεν μπορεί να διαθέσει κεφάλαια επαρκεί για να τρέξει η ομάδα με συνθήκες πρωταθλητισμού, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας .

     

    Η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

    Βεβαία εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός είναι ότι θα πρέπει άπαντες να περιμένουν την Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Εκεί θα αποφασιστεί το κατά πόσο θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση και βέβαια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της κατηγορίας που θα αγωνίζονται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι «Αργοναύτες». Βέβαια μέχρι τότε είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ζυμώσεις οι οποίες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Το «ΟΧΙ» του Νίκου Καραγεωργίου

    Και ενώ όλοι θεωρούσαν βέβαιη τη συμμετοχή του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου στα νέα Διοικητικά δεδομένα της Καβάλας ο ίδιος μέσα από της δηλώσεις που έκανε διέψευσε κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του προέδρου .Μάλιστα χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραγεωργίου σχετικά με την φημολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα του, ο ίδιος δήλωσε τα εξής: -«Φυσικά και δεν αληθεύει κάτι τέτοιο. Από κει και πέρα, το να γίνονται συζητήσεις φιλολογικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές να εκφράζουμε το ενδιαφέρον μας για το πώς πάει η ομάδα, επειδή φορέσαμε την φανέλα της και επειδή την αγαπάμε, αυτό δεν το συζητάμε. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ αν γίνει συζήτηση για τον Α.Ο.Κ. συμμετέχω, γιατί τον πονάω, ενδιαφέρομαι να τον βλέπω να πηγαίνει καλά. Αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο είναι το να αναλάβω πρόεδρος της ομάδας. Πρόεδρος σε μία ομάδα σημαίνει ότι έχεις την οικονομική δυνατότητα να την στηρίξεις. Εγώ προσωπικά αυτήν την δυνατότητα δεν την έχω. Τον τελευταίο καιρό έχω συμμετάσχει σε κάποια φιλικά παιχνίδια με τους παλαιμάχους του Α.Ο.Κ. και σε όλο αυτό το διάστημα που συναντιόμασταν με τα παιδιά, γίνονταν συζητήσεις για το πώς πάει η ομάδα, ποιο είναι το μέλλον της, τι θα γίνει, αν μπορούν οι παλαίμαχοι να βοηθήσου και όλα αυτά. Συζητήσεις αυτού του στυλ και τίποτε περισσότερο. Ενδεχομένως κάποιος να άκουσε μία τέτοια συζήτηση και σου λέει ο Καραγεωργίου γιατί ενδιαφέρεται; Και αμέσως, αμέσως  έβγαλε μία τέτοια ιστορία που σας επαναλαμβάνω δεν έχει καμιά σχέση και δεν αληθεύει. Σας το επαναλαμβάνω και πάλι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εγώ είμαι προπονητής. Εγώ έβγαλα δίπλωμα προπονητή και δεν έχω σκοπό να βγάλω δίπλωμα προέδρου σε μία ομάδα. Αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την Καβάλα και να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει, θέλεις να ασχοληθείς, θέλεις να με βοηθήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Στο προπονητικό κομμάτι δηλαδή και πουθενά αλλού».

     

    Εν αναμονή της άφιξης του Στέλιου Κατρακυλάκη

    Κεντρικό πρόσωπο του ενδιαφέροντος που έχει εκφραστεί στων Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.  είναι ο προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης .Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει συζητήσει με των Γιώργο Γραμμένο κάποια θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο πλευρών .Ωστόσο η όλες συζητήσεις έχουν «παγώσει» λόγω του ότι ο Στέλιος Κατρακυλάκης βρίσκεται στην Αυστρία για προσωπικούς λόγους και αναμένεται να επιστρέψει στην πόλη μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Λογικό είναι ότι μέχρι τότε οι εξελίξεις να έχουν «παγώσει» και αυτές να τρέξουν το επόμενο δεκαήμερο.

    One Response to “Προθεσμία μέχρι της 10 Ιουνίου έδωσε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας εάν και εφόσον τελικά υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής”