Bookmarks

    Ο Κεραυνός Πέρνης που υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/5), στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης τον Μ.Α. Ιάσμου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου της Ε.Π.Ο., μπήκε με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του και παίζοντας με δύναμη και πάθος και κατέκτησε δίκαιη το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ (2-1). Μία παληκαρίσια νίκη για την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά η οποία έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

     

    Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού,  μια στο 13ο λεπτό του Σιαματά και μια στο 58 του Χατζηγεωργίου. Το μόνο διάστημα που ο Μ.Α. Ιάσμου είχε την υπεροχή ήταν από το 25ο έως και το τέλος του ημιχρόνου.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Στο 15ο λεπτό λάθος του Γιαννόπουλου, η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ. Στην εκτέλεση πήγε ο Μπουλγούρας και με καρφωτή κεφαλιά ο Βασιλειάδης έκανε το (1-0). Στο 40’ της αναμέτρησης το φάουλ του Ξενάκη, κεφαλιά του Χατζητολούση στο γάμα της εστίας του Χατζηγεωργίου για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια γράφοντας το (1-1). Στο 63’ το δυνατό σουτ του Βασιλειάδη έστειλε την μπάλα να φύγει μόλις άουτ. Στο 67 κόρνερ του Μπουλγούρα, κεφαλιά του Βασιλειάδη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Γιαννόπουλος. Στο 73΄από καλή θέση ο Αμέτ έκανε σουτ που έδιωξε σωτήρια ο Γαβριήλ. Στο 80’ μόνος ο Βασιλειάδης σε επίθεση για τον Κεραυνό, τον ανέτρεψε ο Προδρομίδης από πίσω, είδε την κόκκινη κάρτα και δόθηκε και φάουλ. Στο 81’ σουτ του Μουρατίδη άουτ. Στο 82’  φάουλ του Κακουλίδη με γροθιές έδιωξε ο Γαβριήλ. Στο 83’ είχαμε το γυριστό σουτ του Σαββίδη ο οποίος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Στο 96’ φάουλ του Βασιλειάδη μόλις άουτ. Στο 18 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν σουτ του Αρχοντή βρήκε σε χέρι αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Σε γενικές γραμμές καλοί ήταν οι διαιτητές Λυμπούδης, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος Π. (ΕΠΣ Μακεδονίας). Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Κεραυνός Πέρνης: Χατζηγεωργίου (58 λ.τ. Γαβριήλ), Σαμανίδης, Μπουλγούρας, Σιαματάς (13 λτ. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Καζάρας, Μοσχοφίδης, Σουκρήογλου, Σαββίδης, Θωμαϊδης (75 Μουρατίδης), Βασιλειάδης

    ΜΑ Ιάσμου: Μπαϊράμ Ισμαήλ, Βαλσάμης, Γιαπραχτσής (87 Λιάρος), Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Αρχοντής, Χατζητολούσης, Αμέτ, Κακουλίδης, Μορφατίδης.

     

    4 Responses to “Ο Κεραυνός Πέρνης που υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/5) στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης τον Μ.Α. Ιάσμου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου της Ε.Π.Ο., μπήκε με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του και παίζοντας με δύναμη και πάθος κατέκτησε δίκαια τη νίκη με σκορ (2-1)”