Bookmarks

    Με επιτυχία αποφοίτησαν από τη σχολή προπονητών UEFA C της Ξάνθης, οι δύο πλέον Καβαλιώτες προπονητές ποδοσφαίρου, Μαγκαφίνης Αριστείδης και Δεληγιάννης Παύλος. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται μεταξύ των άλλων και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου σημειώνεται ότι την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 διεξάγεται το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου «ΘΑΣΟΣ 2014» που απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και συγκεκριμένα στις κατηγορίες (Κ9) και (Κ11). Στο γήπεδο του Λιμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες της κατηγορίας (Κ11), ενώ στις Ποταμιάς της κατηγορίας (Κ9).

     

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Με επιτυχία αποφοίτησαν από τη σχολή προπονητών UEFA C της Ξάνθης, οι δύο πλέον Καβαλιώτες προπονητές ποδοσφαίρου, Μαγκαφίνης Αριστείδης και Δεληγιάννης Παύλος.

     

    2. Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 διεξάγεται το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου «ΘΑΣΟΣ 2014» που απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και συγκεκριμένα στις κατηγορίες (Κ9) και (Κ11). Στο γήπεδο του Λιμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες της κατηγορίας (Κ11), ενώ στις Ποταμιάς της κατηγορίας (Κ9).

     

    3. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα δύο τελευταία τουρνουά της φετινής περιόδου 2013-2014 που θα διεξαχθούν το Σάββατο 24-5-2014 για τις κατηγορίες (Κ9) και (Κ11), ότι υποχρεωτικά πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία της ένωσης, έως και τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

     

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Δόξα Θεολόγου-Δόξα Λυδίας της Κυριακής 4 Μαίου 2014 δεν θα διεξαχθεί με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας.

     

    5. Τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα κ. Λαμπρόπουλος Ζ με διακόσιες (200) ημερολογιακές ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-ΑΟ Ελαιοχωρίου. Η ποινή του αρχίζει από 5-5-2014.

     

    6. Τιμωρήθηκε ο προπονητής του σωματείου ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα κ. Ιωάννου Στ με αυστηρή έγγραφη επίπληξη.

     

    7. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ ο Πρόεδρος του σωματείου Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ Μυρτοφύτου κ. Τσάντας Παν, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Μ.Α. Αντιφιλίππων-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου.

     

    8. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Αρλακίδης Κ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική

    Μούσας Ν. Θεαγένης Θάσου 1 αγωνιστική

    Λαμπρόπουλος Ζ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Πουκαμισάς Δ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Κύρκος Χ. Άρης Πηγών 1 αγωνιστική».

    2 Responses to “Με επιτυχία αποφοίτησαν από τη σχολή προπονητών UEFA C της Ξάνθης, οι Καβαλιώτες προπονητές ποδοσφαίρου, Μαγκαφίνης Αριστείδης και Δεληγιάννης Παύλος”