Bookmarks

     

    Τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Τρικάλων, Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (9/4) στις 4.30 το απόγευμα, στο γήπεδο του Λιτοχώρου Πιερίας ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού, για την γ΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Το συγκρότημα του Γιώργου Τίτη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον φετινό θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας σε βάρος του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και πλέον έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο.

     

    Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη (9/4) με αντίπαλο την Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας, ο Αετός Ορφανού θα επιδιώξει να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ παράλληλα στέκεται στις τελευταίες δραστηριότητές της.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    1. Την Τετάρτη 9-4-2014 και ώρα 4.30.μ.μ. στο γήπεδο Λιτοχωρίου Κατερίνης ο κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού αντιμετωπίζει για την ημιτελική φάση το κυπελλούχο Τρικάλων, Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας.

     

    2. Οι υπόλοιποι αγώνες της ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελπίδες για το πρωτάθλημα (Κ15) θα διεξαχθούν στο γήπεδο Πολυστύλου.

     

    3. Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα τουρνουά (Κ9) και (Κ11) την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στα γήπεδα Σταυρού Αμυγδαλεώνα, Μουντιαλίτο ΠΑΟΚ, Αμυγδαλεώνα, Κρυονερίου και Ζυγού.

     

    4. Κλήθηκε στη Εθνική ομάδα νέων κάτω των (18) ετών ο ποδοσφαιριστής του Βυζαντίου Κοκ/ματος Παντελίδης Ιάσων, ενόψει του αγώνα με την Τουρκία που θα γίνει στη Δράμα (γήπεδο Δόξας Δράμας).

     

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Ελευθ/λης- ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγ. Ανδρέα.

     

    6. Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γήπεδα της Μίκρας Θεσσαλονίκης θα γίνει προπόνηση της μικτής περιφερειακής ομάδας των παίδων, στην οποία συμμετέχουν και οι Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές Παπάζογλου και Σπυρίδης.

     

    7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της League Κεραυνός Κρηνίδων Δόξα Θεολόγου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16-4-2014.

     

    8. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της League Βύρων Καβάλας Αναγέννηση Λιμεναρίων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9-4-2014 με ώρα έναρξης 3.μ.μ.

     

    9. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πρίνου-Μαίανδρος Γέροντα δεν θα διεξαχθεί υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας.

     

    10.Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)€ ο προπονητής του σωματείου Άρη Ζυγού κ. Μελισσόπουλος Στ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Άρης Ζυγού-Μακεδονικός Αμισιανών.

     

    11.Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών κ. Προβατίδης Π.

     

    12. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Δελημπάσης Ν. Ηρακλής Καβάλας 1 αγωνιστική

    Μπαρμπαγιάννης Ε. Βρασίδας Ν. Περάμου 1 αγωνιστική

    Δάδαρος Δ. Ασπίς Πολυστύλου 1 αγωνιστική

    Καλαμπύκης Ι. Ασπίς Πολυστύλου 1 αγωνιστική

    Δημητριάδης Β. Φρίξος Ελευθερούπολης 3 αγωνιστική

    Παπαδημητρίου Κ. ΠΑΟΚ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Γκόρδης Π. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική».

    5 Responses to “Τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Τρικάλων, Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (9/4) στις 4.30 το απόγευμα, στο γήπεδο του Λιτοχώρου Πιερίας ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού, για την γ΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος”