Bookmarks

    Ανοιχτή επιστολή προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού Καβάλας απέστειλε ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή. Στην επιστολή η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελο Γοργία γίνεται λόγος για ανακρίβειες, ψέμματα και παραπληροφόρηση εξαπολύεται σφοδρή επίθεση κατά του Αντιδημάρχου, υπευθύνων των γυμναστηρίων και Προϊσταμένου των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καβάλας, Δημοτικό Σύμβουλο Κυριάκο Σταυρίδη.     

     

    Να σημειωθεί μεταξύ των άλλων ότι στην ανοιχτή επιστολή του ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας διεκρυνίζονται πολλά πράγματα από τον ίδιο τον σύλλογο για την μη παραχώρηση δύο προπονητικών ορών στο γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Ιωάννη την εβδομάδα προκειμένου να λειτουργήσει η ακαδημία του συλλόγου για αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών και μάλιστα δωρεάν.               

     

    H ανοιχτή επιστολή του Ηρακλή Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής την οποία απέστειλε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας και απευθύνεται προς τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή έχει ως εξής:

     

    -«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

    με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιογράφους και δημοσιεύματα του τοπικού ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου τις απαντήσεις που έδωσε ο Δημοτικός σας Σύμβουλος ( Αντιδήμαρχος) υπεύθυνος των Γυμναστηρίων και Προϊστάμενος των Σχολικών Επιτροπών κ. Κυριάκος Σταυρίδης, κατά  την διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/3/2014, σε ερώτηση που του έγινε εκτός ημερησίας διάταξης από δύο δημοτικούς συμβούλους, την κ. Ιωσηφίδου και τον κ. Βαγγέλη Παππά, όσον αφορά  στην ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Συλλόγου μας, για την μη παραχώρηση 2 προπονητικών ωρών (1 κάθε Σάββατο και 1 κάθε Κυριακή), στο Γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ στην ομάδα μας για την λειτουργίας της Ακαδημίας μας για αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών Δωρεάν.

    Με την επιστολή μας αυτή κ. Δήμαρχε θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι απαντήσεις που έδωσε ο κ. Σταυρίδης στους δημοτικούς συμβούλους βρίθουν από ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    Επίσης απορούμε γιατί τις απαντήσεις αυτές δεν τις έδωσε στον Σύλλογό μας ούτε προφορικά αλλά ούτε και γραπτά όπως του το ζητήσαμε!

     

    Τώρα όμως καταλαβαίνουμε το γιατί!

     

    Για του λόγου το αληθές και για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα τα αναφέρουμε:

     

    1ον Ψέμα

    Ισχυρίζεται ότι ο Σύλλογός μας ζήτησε να πάρει τις ώρες προπόνησης εις βάρος άλλου Συλλόγου!

    Ποτέ ο Σύλλογός μας δεν ζήτησε να πάρει ώρες προπόνησης που ήδη κατέχει άλλος Σύλλογος (υπάρχει και η σχετική αίτησή μας) όπως ψευδώς ανέφερε ο κ. Δημ. Σύμβουλος.

    Κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε, σας πληροφορούμε ότι εγώ προσωπικά καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΓΑΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ, εδώ και πολλά χρόνια, (και αυτό είναι γνωστό σε όλους) όπου υπάρχει αθλητισμός ΧΤΙΖΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ!

    Εμείς ζητήσαμε ώρες προπόνησης αμέσως μετά από τον άλλο Σύλλογο (και συγκεκριμένα το Σάββατο 11.30 με 13.00 και την Κυριακή 12.30 έως 14.00, κατά τις οποίες δεν προπονούνται άλλες ομάδες) και δεν ζητήσαμε να τον εκδιώξουμε όπως ισχυρίζεστε!

    Αίτημα που το αναπτύξαμε μετά την απορριπτική σας απόφαση και στον επί 8ετίας περίπου Πρόεδρο και μέχρι πρότινος ταμία του Συλλόγου μας και ο οποίος τυγχάνει να κατέχει υψηλότατη θέση στο ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    Όμως ούτε και σ αυτόν δώσατε κάποια πειστική απάντηση όπως μας ενημέρωσε!

    Μετά λοιπόν από αυτή σας την απόφασή να μην μας δώσετε ώρες προπόνησης, αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στο επίμαχο Δελτίο Τύπου, να δημοσιεύσουμε τους λόγους και να ενημερώσουμε σχετικά τους γονείς των παιδιών με την απόφασή σας!

     

     

    2ον Ψέμα

    Ισχυρίστηκε ότι ο Σύλλογός μας χρωστάει χρήματα για τις ώρες προπόνησης που είχε στο Πολυκλαδικό!

    Ασφαλώς και δεν θυμάται ή κάνει πως δεν θυμάται, την ενημέρωση που του έκανε ο τέως Πρόεδρος του Ηρακλή για το ποιος Καβαλιώτικος Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης χρωστάει αυτά τα χρήματα!

    Είναι μεγάλη σας παράληψη αν δεν κάνατε την ρύθμιση με τον συγκεκριμένο Σύλλογο!

    (Υπάρχει το σχετικό έγγραφο συμφωνητικό).

     

    3ον Ψέμα

    Γιατί κ. Δημοτικέ Σύμβουλε χωρίς να ρωτήσετε πρώτα εμάς τι εννοούμε με την λέξη ¨ΠΑΡΕΕΣ¨ δίνετε δική σας ψεύτικη ερμηνεία προς δημιουργία εντυπώσεων!

    Σας πληροφορούμε λοιπόν, αν και είμαστε σίγουροι ότι το ξέρετε, ότι στα Γυμναστήρια προτεραιότητα να γυμνασθούν έχουν οι ομάδες των Σχολείων, οι αναγνωρισμένοι Αθλητικοί Σύλλογοι που μετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα, οι πολίτες συγκεκριμένες ώρες  και τέλος εφ όσον υπάρχουν ώρες οι ιδιωτικές ακαδημίες που δεν μετέχουν σε κανένα πρωτάθλημα!

     

    4ον Ψέμα και χειρότερο όλων

    Αναφέρατε ότι μέλη του Συλλόγου μας διαδίδουν ότι όταν αλλάξει η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας και όταν έρθει άλλη Δημοτική Παράταξη ο ΓΑΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι υπεράνω όλων των Συλλόγων!

    Με αυτήν την παραπληροφόρηση κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε, προσβάλετε την νοημοσύνη όλων των ανθρώπων που προσφέρουν στον αθλητισμό από το περίσσευμα της ψυχής τους και από το υστέρημά τους.

    Γιατί όλοι εμείς ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κ. Σταυρίδη αυτούς που ΧΤΙΖΟΥΝΕ και όχι αυτούς που ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝΕ!

     

    Αυτά όλα βέβαια όλα, θα τα κατανοήσετε καλύτερα, όταν αφήσετε την δεύτερη επαγγελματική σας ιδιότητα ως προπονητής ποδοσφαίρου και γίνετε παράγοντας.

     

    Κύριε Δήμαρχε, μετά από όλες αυτές τις ¨Προφάσεις εν Αμαρτίαις¨ του Δημοτικού Συμβούλου και προϊσταμένου των Σχολικών Επιτροπών, πιστεύουμε ότι θα εφαρμόσετε την ισονομία ως προς τους χώρους άθλησης και για τον Σύλλογό μας

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

     

    Για το Δ.Σ

     

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     

    ΓΟΡΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

     

     

    Comments are closed.